keramicarrs
Početnik
- Poruka
- 9
pozz za sve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle dugih 6 meseci cekanja moj dragi u petak krece za Novi Urengoj Nps 1....![]()
Posle dugih 6 meseci cekanja moj dragi u petak krece za Novi Urengoj Nps 1....![]()
Evo mene,dodjoh iz Tyumena posle metar ipo dana i sada ce se mnogi razocarati isto kao sto sam se i ja pa ce dobro razmisliti dali da idu na turisticku vizu!Kao sto sam vec rekao otisao sam da radim u Tyumen kao tesar,u svom zanatu sam majstor i radim ga 21 godinu.Jednostavno neznam odakle da pocnem,Ovako,smestaj djene-djene od 4 do 6 ljudi u prikolici,tople vode ni za leka ako ubodes 1 nedeljno da se istusiras u dupe da se sutiras,voda za pice haos,ko da pijes naftu,svi smo redom dobili proliv,klopa tu i tamo mada se ceka i po sat vremena za rucak a tuce su obavezne tada jer su nasa braca rusi uvek gladni.Otisao sam da radim,da zaradim pare i da donesem kuci i u nadi da ce me zvati opet na 6 meseci.Posle nedelju dana su nam skinuli satnice na 4 dolara a radili smo vise od svih rusa,znaci nismo zabusavali,objasnjenje je da nas je puno,neki koji su se buni zbog toga takve su batine dobijali nocu da je to strasno!Da,istina je da braca rusi upadaju nocu u nase prikolice i tada dolazi do tuca,nevole nas nikako.Proslo je mesec dana,prdjemo granicu Kazahstan tu smo morali da damo carinicima svako po 150 dolara jer znaju o cemu se radi.Vratimo se u Tyumen,radismo jis nedelju dana kad upade kontrola na gradiliste sa policijom,nemas gde da bezis da se sakrijes,sve nas pohaosise.Necu da vam pricam kakve smo torture prosli u njihovim stanicama.Ja sam kao i ostalih 65 dobio zabranu ulaska u RF 5 godina i morali da platimo kaznu po 1200 dolara,Dosli smo DEPORTOVANI u BG i pravo smo otisli u Velestroj sa priznanicama da nam plte te kazne,tj da nam daju nas novac.Njihov odgovor je bio ZNALI STE DA IDETE NA TURISTICKU VIZU I KAKVE POSLEDICE MOGU BITI<MI STIM NEMAMO NISTA!!!!!Sta sad uraditi?Dali im zapaliti sve ono u Zemunu a da ih tuzimo nevredi.Eto ljudi culi ste i drugu stranu-istinitu-price a vi dobro razmislite dali cet ici na turisticku vizu!!!
Zasto bi moji bili cenzurisani? Ja pisem samo golu istinu. Doduse upravo ona je i najbolnije pa nije za svaciji zeludac. Mozda zbog toga istinu i treba cenzurisati. Svijet bi bi ljepsi kada bi zivjeli u lazima koje izmislimo da bi nam bilo lakse.
nisu ni tebi bas tacne informacije ali tu si negde,posto je mnogo veca odgovornost firme nema niko poverenja u individualnog clana i sve sami resavaju.A svako hoce sebe da malo podigne i da sebi na znacaju1.) Prika, po ovome bih rekao da nisi ni video Rusije a kamoli Tyumen-a. Tamo su smeštajni kapaciteti ako nisi znao obezbeđeni od transportnih kontejnera, modifikovanih u te svrhe, a ne od prikolica.
2.) I da je tako kao što pišeš za vodu, uvek imaš opciju kupovine pijaće vode u kantini, marketu ili gde god već, a nije!
3.) Ovo za tuče ti ne verujem, jer postoji obezbeđenje gde god je veća gužva posebno oko menze, a u prilog tome dodajem informaciju da su od skoro tj. od pre par dana oformili još dve menze.
4.) Otišao si kao tesar koji se tamo nije snašao, očigledno, pa si došao u situaciju da ti se smanji satnica. Tako prolaze oni koji nezadovolje osnovno što se od njih traži a ne zbog toga što vas ima puno.
5.) A ti se nisi bunio čim nisi dobio batine?!A ko to tuče?! Šefovi, brigadiri, poslovođe ili direktori? Možda inžinjeri?!
6.) Misliš, Rusi upadaju u kontejnere pa tuku? !Šta je razlog njihovog bahatog ponašanja?! Ako je to istina, nije to bez nekog valjanog razloga! Mada ti verujem kao i ovo da si bio u prikolici.
7.) Vi davali pare carinicima?! Neće biti, koliko znam, to odradi firma! Bio mi čovek pre par dana u gostima koji je prolazio granicu.
8.) Pohapsili vas policajci i odveli vas u više stanica?! Bar si pisao o većem broju pol. stanica.
9.) Zabrana ulaska je zadnje za čime Rusi posežu. Evo zašto: - Prvo ako te navataju pokušaju da ti uzmu lovu. Znam da uzimaju po 20 do 30 dolara po svakome, a ako se uzjoguniš onda te maltretiraju dok im ne platiš. Na kraju ti ipak uzmu samo toliko osim, ako si baš toliko "june" pa rešiš da im nedaš i time sam sebi skočiš u stomak. sve ovo divani čovek, moj gost, koji je bio u sličnoj situaciji pre sedmicu dana. Imaš priznanicu, slikaj telefonom pa postavi sliku da vidimo tih famoznih 1200.00 USD kazne.
P.P. Njegoš
"Zlo goveče dovijeka june"
Drinjaca brate jesu te zvali.Mene jutros a i naseg kolegu zajednickog
- - - - - - - - - -
gde si lepojko
Evo čekam da se neko javi![]()
Jesi video šta smo sve imali ovde![]()
Pitaj sestru za pivce![]()
i p...e i krompirace,strasno.Ali kontam svakog osim pojedinaca.Neverovatno kako ti postanu dragi ljudi koji su u istom s....u s tobom.Ono sto im u normalnim uslovima nebi precutao ovde i na terenu ti bude skroz gotivno.Prvi put sam doziveo da mi neko za 20 dana bude drazi nego covek s kojim sam ceo zivot
- - - - - - - - - -
rekla mi je nesto za tvog klinca kako te izcimao
- - - - - - - - - -
deca su bar iskrena![]()
Na koga li se to samo odnosi
Bilo je ludo to veče ali smo posle dobili packe![]()
Zdravo Darko neznam dali ti mogu poslati PP, pokusao sam ali nisam uspio. pokusacu ponovo pozdravCao Vujke, i ja sutra idem na testiranje za bravara montera i bilo bi mi drago ako bi mi mogao preneti tvoja iskustva: Hvala! Darko