Evo mene,dodjoh iz Tyumena posle metar ipo dana i sada ce se mnogi razocarati isto kao sto sam se i ja pa ce dobro razmisliti dali da idu na turisticku vizu!Kao sto sam vec rekao otisao sam da radim u Tyumen kao tesar,u svom zanatu sam majstor i radim ga 21 godinu.Jednostavno neznam odakle da pocnem,Ovako,smestaj djene-djene od 4 do 6 ljudi u prikolici,tople vode ni za leka ako ubodes 1 nedeljno da se istusiras u dupe da se sutiras,voda za pice haos,ko da pijes naftu,svi smo redom dobili proliv,klopa tu i tamo mada se ceka i po sat vremena za rucak a tuce su obavezne tada jer su nasa braca rusi uvek gladni.Otisao sam da radim,da zaradim pare i da donesem kuci i u nadi da ce me zvati opet na 6 meseci.Posle nedelju dana su nam skinuli satnice na 4 dolara a radili smo vise od svih rusa,znaci nismo zabusavali,objasnjenje je da nas je puno,neki koji su se buni zbog toga takve su batine dobijali nocu da je to strasno!Da,istina je da braca rusi upadaju nocu u nase prikolice i tada dolazi do tuca,nevole nas nikako.Proslo je mesec dana,prdjemo granicu Kazahstan tu smo morali da damo carinicima svako po 150 dolara jer znaju o cemu se radi.Vratimo se u Tyumen,radismo jis nedelju dana kad upade kontrola na gradiliste sa policijom,nemas gde da bezis da se sakrijes,sve nas pohaosise.Necu da vam pricam kakve smo torture prosli u njihovim stanicama.Ja sam kao i ostalih 65 dobio zabranu ulaska u RF 5 godina i morali da platimo kaznu po 1200 dolara,Dosli smo DEPORTOVANI u BG i pravo smo otisli u Velestroj sa priznanicama da nam plte te kazne,tj da nam daju nas novac.Njihov odgovor je bio ZNALI STE DA IDETE NA TURISTICKU VIZU I KAKVE POSLEDICE MOGU BITI<MI STIM NEMAMO NISTA!!!!!Sta sad uraditi?Dali im zapaliti sve ono u Zemunu a da ih tuzimo nevredi.Eto ljudi culi ste i drugu stranu-istinitu-price a vi dobro razmislite dali cet ici na turisticku vizu!!!