Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tražila sam po internetu, ne mogu da nađem telefon, inače mi smo iz Prokuplja, zato posrednik iz Niša.

Velestroj
011 655 59 69
011 655 59 79
011 307 95 72

NE TREBA TI POSREDNIK OSIM AKO TI GARANTUJE ODLAZAK UGOVOROM U ŠTO KRAĆEM ROKU I USLUGE NAPLATI PO ANGAŽMANU, TJ. KADA TE ZAPOSLI, (tebe ili koga već)
Mi koji čekamo smo u drugom redu u odnosu na ove koji idu preko posrednika, razumljivo je zašto.

- - - - - - - - - -

Poslao sam ti broj u PP, a jes ti posrednik nije ti dao ni broj firme :)

Pa kako da joj da broj, pa nije lud?! A uzima pare na maglu. To može svako od nas da radi. Meni se to gadi. Uzme ti lovu i najavi ti probni rad i to je sve što uradi a uzme ti 200 ili manje evra u ime toga i ti sav sretan.

Nema tu neke posebne procedure, odeš tamo i pokupiš papire. Valjda je tako. Šta su ti rekli, jeli ti predato za priglašenje to je stvarno mnogo vremena ? Možda da sačekaš još malo ako su ti rekli da ćeš da ideš brzo ?

Druže ja čekam 4,5 meseca... ne čini to! I jasm bio u tom iskušenju i umalo se ne zaj.bah pošteno. Kad se to uradi nema nazad. Mene su lijepo pitali da li sam siguran, a pošto je bes prenoćio ujutro je bila druga priča i rekao sam im da nisam siguran. Razumemo mi to, njihove reči, to što ćeš ti uraditi nisi svestan koliko će da se nasekiraju. Nimalo! Tako da... čekaj... šta da ti kažem drugo.

nzm,o-cemu-se-radi-u-tvom-slucaju-njegose,ali-meni-je-to-mnogo-4,5-mesece-koliko-ti-cekas-i-to-sto-si-naveo-isto-tako-zeleo-bih-ako-ti-hoces-da-ides-u-rusiju-sto-pre,ali-mi-se-nesvidja-to-sto-si-kalkulisao-sa-njima-te-stvari,stavarno-jako-dugo-cekasss:dontunderstand:

Nema potrebe da se mi sada ovde prepucavamo, dali treba i koliko čekati. Svako ima svoje muke i nikom nije lako. Mi ovde samo pokušavamo da pomognemo jedan drugom da se istraje u ovome, jer većina nas nema nekih puno boljih varijanti da zaradi bar malo više nego što treba da potrošu za jedan mjesec, tako da odustajanje uglavnom nam donosi samo veliki korak u nazad. Ja govorim u svoje ime i izvinjavam se unaprijed ako se neko ne slaže sa ovim. :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back