tijana.vit
Primećen član
- Poruka
- 527
lekis............mozda je to agencija za zaposljavanje,,,,oni to naplacuju verovatno,,,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tražila sam po internetu, ne mogu da nađem telefon, inače mi smo iz Prokuplja, zato posrednik iz Niša.
Poslao sam ti broj u PP, a jes ti posrednik nije ti dao ni broj firme![]()
Aha , sve nam je ohooo i juuhuuu !bolje vam je preko agencije i platis ali bar odes za mesec , ili mesec ipol,,,,nego direktno cekati i po 5 meseci,,,,,,,,,,
- - - - - - - - - -
a za 4 meseca legnu 4 plate pa ohooooooooo
Aha , sve nam je ohooo i juuhuuu !
eh da imam 4 hiljada evra na racunu .....![]()
Nema tu neke posebne procedure, odeš tamo i pokupiš papire. Valjda je tako. Šta su ti rekli, jeli ti predato za priglašenje to je stvarno mnogo vremena ? Možda da sačekaš još malo ako su ti rekli da ćeš da ideš brzo ?
Ovo kao da slusam Mikicu preko interfona,ko ga zna(Mikicu),razumece otkud ovo poredjenje.....[/QUOTE
Bitno je da ti govore da si na spisku i da ćeš da ideš. Dok god ti tako govore, znači otići ćeš jednom. Ako nemaš bolju varijantu, ćuti i čekaj.
nzm,o-cemu-se-radi-u-tvom-slucaju-njegose,ali-meni-je-to-mnogo-4,5-mesece-koliko-ti-cekas-i-to-sto-si-naveo-isto-tako-zeleo-bih-ako-ti-hoces-da-ides-u-rusiju-sto-pre,ali-mi-se-nesvidja-to-sto-si-kalkulisao-sa-njima-te-stvari,stavarno-jako-dugo-cekasss![]()