JELENA8521
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
I evo prodje jos jedan mesec,dodje nam i jun mnogi su otisli,a mnogi i nisu.....Puno srece svim momcima koji danas putuju,a nama koji cekamo zelim skorasnji odlazak i celicne zivce....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je raditi napolju po snijegu, vjerovatno je bolje nego kiša i ima li prekida zbog vremena ?
Hvala, hvalaPozdrav svim forumasima ! Ekipa koja je jutros krenula oko jedan sat I ja snjima smo stigli zivi I zdravi u Moskvu aerodrom Seremetovo . Imanas oko 34 I cekamo avion za Tyumen koji bi trebalo da krene oko 10 za Tyumen tako da cu da vas obavestavam o svemu . I zelim svima koji jos cekaju da sto pre krenu na put![]()
Pozdrav svim forumasima ! Ekipa koja je jutros krenula oko jedan sat I ja snjima smo stigli zivi I zdravi u Moskvu aerodrom Seremetovo . Imanas oko 34 I cekamo avion za Tyumen koji bi trebalo da krene oko 10 za Tyumen tako da cu da vas obavestavam o svemu . I zelim svima koji jos cekaju da sto pre krenu na put![]()
Sutra isto putuje jedna grupa,cekamo poziv i dalje......
Upravo sam se cuo sa drugom koji radi u Tjumenu...Tamo su smestajni kapaciteti dupke puni,ali se ubrzanim tempom rade novi,iznajmljuju hoteli za radnike,kojih iz Srbije ima oko 1200.Ukupno oko 2500 ljudi.Uopste nije iskljuceno da se ceka zavrsetak smestaja,da se ljudi ne dovedu pa da spavaju na livadi.
Ja sam godinama, a i dalje radim u drzavnoj firmi sa platama manjim nego u komunalnim preduzecima. Planiram da idem negde da radim, nisam znao gde, pa mi je ovo izgledalo kao dobro resenje.
Mene interesuje, kakve su temperature i kako se to podnosi u tim sibirskim krajevima? Kakav je smestaj, hrana? Da li se ide u grad i slicno?
Moj se prijatelj vratio iz Sočija.....frka sa platom....on ne radi direktno za Puteve nego za nekog izvodjača koji sa njima ima igovor.....ugovorena cena pa onda smanjena a i ta je pitanje kad će...za te pare mož da radi i u Bg...a one bube, tek kad je digao frku u kanc. Puteva, pitali ga za koga radi...rekao i stvoriše se lekari....kupio avio kartu za nazad i vratio se kući. Eto
Potraži firmu Velestroj iz Beograda, taj Hopex je sada pripojen toj firmi i nazovi ih direktno ne treba ti posrednik. Ako te zanima više o toj temi, vrati ce jedno 100 stranica u nazad isčitaj sve i znaćeš sve kao i mi.Pozdrav svima, da li je neko cuo za firmu kopeks ili hopeks, neka zena iz Niša ih reklamira, koliko je to sigurno? Da nije neka prevara, traže samo pasoš i lekarsko, sve ostalo plaćeno, cena 5 dolara na sat, a radi se od 10-14 sati.
Potraži firmu Velestroj iz Beograda, taj Hopex je sada pripojen toj firmi i nazovi ih direktno ne treba ti posrednik. Ako te zanima više o toj temi, vrati ce jedno 100 stranica u nazad isčitaj sve i znaćeš sve kao i mi.
Poslao sam ti broj u PP, a jes ti posrednik nije ti dao ni broj firmeTražila sam po internetu, ne mogu da nađem telefon, inače mi smo iz Prokuplja, zato posrednik iz Niša.