Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi ja putujem sutra uvece! Konacno! U 21h treba da sam u Zemunu na potpisivanju ugovora pa na aerodrom. Dobio sam biznis vizu. Planirani dolazak(ako Bog i sreca daju) 21-og Avgusta! Svima zelim sve najbolje i da se sto pre vidimo ovamo!

:D:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Trebalo mi stići priglašenje po evidenciji 26.05. i da je sve bilo kako treba upao bih u ovaj "krug" sad oko prvog. Objašnjenje zašto nij stiglo prema očekivanjma leži u tome da šef na gradilištu određuje koga zove od novih prema onome šta su o nama upisali prilikom provere sposobnosti a prednost imaju radnici povratnici. Više sreće drugi put. :dash: :dash: :dash:

Da sam znao pa da uradim "make up" za fotografisanje, možda bi mu se "dopao" na first look. :rotf::rotf::hahaha::hahaha::rotf:

Ljudi ja putujem sutra uvece! Konacno! U 21h treba da sam u Zemunu na potpisivanju ugovora pa na aerodrom. Dobio sam biznis vizu. Planirani dolazak(ako Bog i sreca daju) 21-og Avgusta! Svima zelim sve najbolje i da se sto pre vidimo ovamo!

bRAVOOOOOOOOOOOOO ljubi majka :cmok:
nemoj da zaboraviš čarapke......beš ruski avgust :zcepanje:
Ako se ne vidimo, sretan ti put i sve najbolje.......i javni se otud....vole dečica da se vide povremeno:)

Trebalo mi stići priglašenje po evidenciji 26.05. i da je sve bilo kako treba upao bih u ovaj "krug" sad oko prvog. Objašnjenje zašto nij stiglo prema očekivanjma leži u tome da šef na gradilištu određuje koga zove od novih prema onome šta su o nama upisali prilikom provere sposobnosti a prednost imaju radnici povratnici. Više sreće drugi put. :dash: :dash: :dash:

Da sam znao pa da uradim "make up" za fotografisanje, možda bi mu se "dopao" na first look. :rotf::rotf::hahaha::hahaha::rotf:

Sad će da im upadnemo u sistem ki hakeri i će sredimo stvari.:zcepanje:

Mama Ljiljo izdvoji jos jedne carape, stigao dugo ocekivani poziv, sutra se putuje za rusuju u 21h da budem u Zemunu, jes !

BRAAAAAAAAVOOOOOOO :klap:....i tebe ljubi majka :cmok2:
o Bogu hvala počeše da vas zovu :worth:
izdvojeno ti dva para teget.....:strika: i ako se ne vidimo, jer moraš da se pakuješ i sve ostalo, nek ti je sretan put i sve najbolje i javni se ....ima uvek ko će se obraduje :)

- - - - - - - - - -

To su dva poziva u danu znači mora da bude i treći :rtfm: Sretan put :bye::klap:

mora se otrojči.....u pravu si ćero :klap:

- - - - - - - - - -

Sad će da im upadnemo u sistem ki hakeri i će sredimo stvari.:zcepanje:

ćerče, upadaj....ja ću ga fotošopiram :lol:

BRAAAAAAAAVOOOOOOO :klap:....i tebe ljubi majka :cmok2:
o Bogu hvala počeše da vas zovu :worth:
izdvojeno ti dva para teget.....:strika: i ako se ne vidimo, jer moraš da se pakuješ i sve ostalo, nek ti je sretan put i sve najbolje i javni se ....ima uvek ko će se obraduje :)

- - - - - - - - - -

mora se otrojči.....u pravu si ćero :klap:

- - - - - - - - - -

ćerče, upadaj....ja ću ga fotošopiram :lol:

Pokušavam, samo još malo.Mangupi stavili neke šifre ko da sam upala u Matriks sad ću gi razbucam koi beba zvečku :zcepanje:

Ne postoje bezizlazne situacije. Svaka ima bar dva izlaza.
:heart:

- - - - - - - - - -
upravo tako! pre nekoliko godina sam imala ideju fiks - htela da se zaposlim u NISu, kad rusi kupili NIS. Jedno tri godine sam nadala se. isla sam na testiranje - ali nisam uspela u tome. Mislila sam, ako zaposlim se tamo - resicu svi svoji finansijske probleme, al eto - bar i nisam tamo, al i ne propala do sada... Znaci ne sudbina da radim u NISu pa necu ni da umrem zbog toga! A skoro sam pocela istrazivati mogucnost zaposlenja u Nemackoj - imam tamo dobrih prijatelja iz mog rodnog grada, koji zivu u Nemackoj.Ali trazi se pasos EU, kojeg ja nemam i nemam mogucnosti da ga dobijem. Opet - ne sudbina. Treca istorija: u nekom trenutku pomislim da mene iz posla izbacili partneri, kao posrednika, sa kojima vec radimo od 2006 godine, jer prestali uplacivati meni moju zaradu... kad ono - ne proslo i cetri mececa, kad stize mi okrugla svota novca - ehe-he! oho-ho! znaci jos ne izbacili.. )))
Ali sve to dobro, ali kratkog daha, a ja zelim stabilnost u poslu, zivotu... Hocu li ikad imati tu stabilnost???...

Kada si predao kompletnu dokumentaciju?...jesi li bio na lekarskom pregledu u Beogradu?...pozz
Dokumentaciju sam kompletirao sredinomAprila,mozda cak i 20og Aprila. Pasos sam predao mnogo ranije. Na lekarskom sam bio u lokalnom domu zdravlja.

- - - - - - - - - -

bRAVOOOOOOOOOOOOO ljubi majka :cmok:
nemoj da zaboraviš čarapke......beš ruski avgust :zcepanje:
Ako se ne vidimo, sretan ti put i sve najbolje.......i javni se otud....vole dečica da se vide povremeno:)
Hvala mama! Samo je jedna majka!

- - - - - - - - - -

E hvala ti Boze da u ovih nekoliko dana konacno vidimo i ovakav post!Srecan put i sve najbolje!:bye::klap::bye:
Hvala JELENA8521!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back