Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas je tačno mesec dana kako sam dobio poziv da idem na turističku vizu u Novi Urengoj. Od tada se svašta izdešavalo i bivalo je svega i naslušao se svakakvih priča i izgovora. To što se dešava i što sa svima nama rade je izgubilo svaki smisao već odavno. Neznam dokle će ovo ovako iči? Verovatno dokle sam sebi dozvolim!
Mene su stavili na spisak za priglašenje i odredili gdje treba da idem i rekli su mi da dok se to završava, u koliko se ukaže potreba da idem ranije turistički da će me pozvati, ali ova prva procedura ide nezavisno od toga. Jednom prilikom su me nazvali i rekli da sam na spisku turistički da idem za par dana, ali me nisu zvali posle toga tako da sam ukapirao da je neko drugi otišao. Oni ovde u firmi naprave spisak, ali iz Rusije oni mogu da kažu koga hoće a koga ne, na osnovu podataka koje imaju o nama. Otprilike tako funkcioniše, zato treba imati strpljenja.

Poslednja izmena:
Mene su stavili na spisak za priglašenje i odredili gdje treba da idem i rekli su mi da dok se to završava, u koliko se ukaže potreba da idem ranije turistički da će me pozvati, ali ova prva procedura ide nezavisno od toga. Jednom prilikom su me nazvali i rekli da sam na spisku turistički da idem za par dana, ali me nisu zvali posle toga tako da sam ukapirao da je neko drugi otišao. Oni ovde u firmi naprave spisak, ali iz Rusije oni mogu da kažu koga hoće a koga ne, na osnovu podataka koje imaju o nama. Otprilike tako funkcioniše, zato treba imati strpljenja.

Isti slucaj druze i samnom... :ceka:

kad.su.te.zvali.i.koliko.si.cekao.na.poziv?Neka.ti.je.srecan.put!

zvali su me pre mesec dana i rekli kao da putujem za 15 dana u tjumenj,medjutim od tad nista i prekjuce su me zvali jednom i juce 3, da potvrde hocu li ici,da su predali za kartu i na kraju da je karta stigla i da budem u pola 10 u subotu u zlatiborskoj, a u pola 3 imam let za moskvu i trebalo bi da idem na mesec dana pa kuci tako su barem rekli... Hvala

MUZ JE SAD ZVAO VELESTROJ I REKLI SU MU DA PAPIRI SU POSLATI ZA PRIGLASENJE I DA JOS NISU STIGLI .DA ZOVE ZA DESETAK DANA A PAPIRI SU POSLATI JOS 16 APRILA TAKO DA SKORO NECE ICI. A PROSLE NEDELJE SU ZVALI DA POSALJE RADNU KNJIZICU TAKO DA JE I OTKAZ DAO U FIRMI.I SAD CEKAJ

A šta ćemo sa Mamom ako svi odemo odjednom, da i nju povedemo ?

ide majka sa vama
attachment.php

Ja se neću zezati sa karticama kad krenem. Staviću u džep ono što planiram da ponesem, pošto bi mi se moglo desiti da iznos koji nosim bude jednak proviziji :)

pa sta ces tamo sa evrima ili koju vec valutu nosis? Mislim da na onoj inspire kartici nema provizije. Ja planiram da ponesem 100e da li je dosta? Ali jos uvek nisam uplatio na racun ne znam sta da radim. POMAZITE LJUDI IMA LI NEKOG KO JE VEC OTISAO I STA SU RADILII ONI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back