Njegoš001
Primećen član
- Poruka
- 551
Pozdrav za Bojanu 

Mamo ne mogu da odolim, moram...

Mamo ne mogu da odolim, moram...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi me baš obradovao, ali hvala informaciji svejedno. Dali znaš to sigurno ili pretpostavljaš ?Na jedanaestici su vrlo male sanse da ima signala za mobilni i internet. Fiksni nedeljno dva puta po dva minuta, i to kad docekas red.
cujem da od nekih ljudi traze samo radnu knjizicu,pasos i racun otvoren u banci,a meni traze sve to i iz socijalnog da sam odjavljen iz bivse firme,neku potvrdu iz PIO fonda,lekarski analiza krvi pritisak i ekg,kazu da me prijave u radni odnos a moj drugar otisao pre dve nedelje i nista mu nisu trazili sem pasosa racuna i radne knjizice na uvid
Uuuu,kako je tiho.![]()
I meni su trazili potvrdu iz pio fonda i putujem u subotu ima li jos nekog da putuje u subotu za moskvu
dobro jutro svima,ja vcras krecem za bg a sutra u 13h konacno za Khabarovsk...nadam se da ce sve proci ok...drma me odlicna trema
jesu druze, rekli su mi u pola 10 da budem u zlatiborskoj, ides li i ti tad?Druze, reci mi da li su te zvali da ti potvrde kupljenu kartu za let u Subotu?
Danas je tačno mesec dana kako sam dobio poziv da idem na turističku vizu u Novi Urengoj. Od tada se svašta izdešavalo i bivalo je svega i naslušao se svakakvih priča i izgovora. To što se dešava i što sa svima nama rade je izgubilo svaki smisao već odavno. Neznam dokle će ovo ovako iči? Verovatno dokle sam sebi dozvolim!