Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi radnici Velesstroja koji su trebali da predju granicu Kazahstana pre dva dana doputovali su danas u Srbiju da cekaju priglasenja i putuju najverovatnije posle prvog juna sa novim radnicima.
A moj drug trebao da dodje 4og Juna i nista,mora da ide za Kazakstan,pa jos mesec,a rekao je da ce da ih odbije i da ce da dodje kuci. Verovatno je dobio neki "ultimatum"...
:eek:

A šta je bilo? "Sad se moj muz cuo preko skajpa sa deckom od njegove sestre...on je u Tjumenu i kaze da ima problema sa vodom za pice i da su svima skinuli satnicu za 1 do 2$,hrane ima dosta ali nije bas nesto rade se po dve smene i naravno pada sneg.Tamo u Tjumenu se prica da ce mozda neka grupa da dodje i autobusom putuje se 5 dana,ali se bar ne ceka na avion,ono sto sam ja videla od smestaja nije lose uopste i bas je vrucina u barakama bez majica kuliraju....USB internet je 30 eura i signal je super,zale se samo na manjak ljudi i ovi momci sto su sa zaovinim deckom u sobi svasta su rekli za ovog Mikicu....mi sada zovemo na onaj br 011 ne zovemo vise njega..... "

Niko ne zna zassto je satnica skinuta,obavesteni su svi par dana posle dolaska nikome nije receno nista dok su bili u Srbiji,a kad su im vec rekli u Rusiji niko nije lud da se vraca natrag o svom trosku i tako sad oni sljakaju tamo i nadaju se da ce satnica ipak ostati ista....

Jel to taj dečko?

Bas taj..... :zcepanje:

Lik je rekao zaovi samo da je trebao da ide za Kazahstan,ali je ipak sa jos nekoliko njih zavrsio u Srbiji...iskreno njegova stvar...... :D

Grozno je što zbog takvih likova a ima ih predpostavljam mnogo,ljudi kao što je tvoj mužm,Njegoš001,Larsson7 koji znaju ,treba i hoće da rade sede i čekaju da ih pozovu.:evil:

- - - - - - - - - -

Ti si kraljica majke mi ;)

- - - - - - - - - -

Mene i exBaldonija je sramota vise.. samo smo mi ostali sa zenama ovde :)

Avetinjak :srecna::zcepanje::hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back