Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi kakav blam mi upriličio potomak sad u prodavnici,pod hitno moram da preduzmem neke vaspitne mere bez obzira na dečija prava.
Prodavnica krcata,ja se motam oko mlečnih proizvoda kad odjednom dotrča sinak i onako u trku povika "mama pivo ti je na akciji" radi se o jelen pivu sa grejfrutom.Svi se okrenuli prema nama i smeh :rumenko:I ispade ja alkos.Ko sutra kuva kafu za mene nek spremi i jednu ljutu.:zcepanje:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje: Vau!!! Ja vec placem! Obozavam te, a tvog potomka jos vise! :rotf::rotf::rotf:

Ljudi kakav blam mi upriličio potomak sad u prodavnici,pod hitno moram da preduzmem neke vaspitne mere bez obzira na dečija prava.
Prodavnica krcata,ja se motam oko mlečnih proizvoda kad odjednom dotrča sinak i onako u trku povika "mama pivo ti je na akciji" radi se o jelen pivu sa grejfrutom.Svi se okrenuli prema nama i smeh :rumenko:I ispade ja alkos.Ko sutra kuva kafu za mene nek spremi i jednu ljutu.:zcepanje:

Bobuljka ti si carica majke mi:rotf::rotf::rotf::rotf:
Pa dobro zeno,jesi li nam bar kupila za jutarnju kafu kad je vec na akciji?:pivce::pivce::kafa::pivce::pivce:,znas da jos nije legla akontacija,svaka usteda nam znaci :zcepanje::rotf:

Ja odlepila na poruke od 3 slova sa :"Sve je ok",pa resila da nazovem platim kredit i stavim dusu na mesto:worth:
Informacije iz Novog Urengoja NPS2 :hej:: Ko krece obavezno da ponese debelu zimsku kapu jer duva u 3 lepe....Dobijate odela koja su vrlo topla i stite od hladnoce.Od pola 7 se krece kad je i prozivka,pa na dorucak i sa radom se krece u 8 pa do 7 navece.Pauza za rucak od pola 1- pola 2,a vecera od 7-9.Hrana je extra,ali je jednolicna.Smestaj je prilicno pristojan,njih 4-orica u sobi i toliko je toplo da spavaju skoro ko od majke rodjeni i prokuvaju :fdlan:
Na gradilistu ima i Kirgistanaca koji su pomocnici nasim ljudima,ali ih Sv. Petar ne moze nahvatati po onom gradilistu:udriglavu:
Imaju neku trafiku za razne potrbstine tipa cigare,kafa,slatko,ALI nema kartica i nema PIVA :klap::super:
Pre isteka od mesec dana se obavezno mora izaci iz Rusije i krece se 3-4 dana pre isteka jer im iz Urengoja treba 3 dana jahanja do granice inace slede ogromni penali.Ide se kuci,a nakon toga se vracas sa radnom vizom na 3 ili 6 meseci. Ljudi koji su otisli pre njih kaze da se vec uveliko vracaju ponovo tako da ispada da ne lazu. Raditi nije uopste tesko i fali im uveliko radnika tamo jer se tek pocelo sa gradnjom,te definitivno ocekuje povratak.Inace,sefovi su kaze extra i totalno fer i korektni likovi,tako da nema brige.Sto se tice hrane,nema pomenutih tuca,ceka se u redu cca 15-ak minuta,ali sve prolazi kako treba i nije strasno!
Kao sto vidite,sve po spisku :rtfm:,dosta je bilo:"Ja dobro,sve ok":besna:
E sad je sve ok :rtfm::ok:

Jos jedna stvar,nakon 5 dana satnica mu je 6 dolara:super:
Znaci ono sto je Baldoni rekao,a vecini vas poznato iz vojske:"Razumem i nije mi tesko".Radi sta ti se kaze,nemoj da te jure po gradilistu kao Kirgistance jer vatas krivine i sve ok.
Igraju posteno,kako ti s njima,tako oni s tobom i mislim da je sasvim fer:klap:

Ta nisam ja poslala komsiju tamo pa da bude:Sve je ok",jednog jedinog brata sam ja dala Rusiji na poverenje i kad ja procenim da je ok:rtfm:-ONDA JE OK!:super:
Joj ljudi odlepila sam ovih par dana,ali sad mi je dusa na mestu:worth:,mada iskreno uz vas sve je mnogo lakse :heart::zag:

zovem ja dragog danas on me iskljuci , pisem mu poruku JAVI SEEEEEEEE, kad ja zovem jer ja imam para kao blata i kise ovih dana a ti neeeeeee, hahahaha ....dosadila mi poruka , SVE JE OK. STA IMA KOD VAS , KAKO SU DECA...

- - - - - - - - - -

I ISPRICAM SE KAO ZENA ZA SVOJE NOVCE,,,,:zcepanje:

tO bre ženeeeee.......:klap:
ima da pričaju po naredbi bre :rtfm: kad neće miliom :rotf:

ćero, koe majka da ti kaže......osim živeli :pivce: :cepanje:

Bobuljka ti si carica majke mi:rotf::rotf::rotf::rotf:
Pa dobro zeno,jesi li nam bar kupila za jutarnju kafu kad je vec na akciji?:pivce::pivce::kafa::pivce::pivce:,znas da jos nije legla akontacija,svaka usteda nam znaci :zcepanje::rotf:

Sad ću da trknem nazad,oćete s limuna,grjfruta ili borovnica i limemeta ovo zadnje nije nikakvo.Kao vrsni poznavalac istih preporučujem prva dva.:zcepanje::rotf:

- - - - - - - - - -

ćero, koe majka da ti kaže......osim živeli :pivce: :cepanje:

Pa živeli majka :pivce::ok:

Vidim,ima i lepih i ruznih vesti...Ja sam govorio ovde,da u principu ko ume da cuti i radi najbolje prodje...Samo sto ja tesko ocutim na nepravdu,ali trudim se bar da radim,koliko treba.Izgleda da su mesta za odlazak zauzeli ljudi koji su bili kao turisti,pa se vracaju,to je ogroman broj radnika.Avioni do Moskve su DUPKE puni,frka je za mesto veelika.To sa migracionom na aerodromu je bila greska,za nekoliko njih su zakasnili da preseku granicu,placena kazna i otisli kuci,nisu ih hapsili,pritvarali i ostalo.O tucama sa Rusima niko ni na jednom gradilostu pooojma nema.Uostalom,ima obezbedjenje na svakom gradilistu,i cak kad pocne malo ostrija raspravka,smiruju situaciju uglavnom.Vidim polako odlaze stalni forumasi,mada ne brzo kako bih ja licno zeleo.Svima pozdrav,sve najbolje!!!!!

Vidim,ima i lepih i ruznih vesti...Ja sam govorio ovde,da u principu ko ume da cuti i radi najbolje prodje...Samo sto ja tesko ocutim na nepravdu,ali trudim se bar da radim,koliko treba.Izgleda da su mesta za odlazak zauzeli ljudi koji su bili kao turisti,pa se vracaju,to je ogroman broj radnika.Avioni do Moskve su DUPKE puni,frka je za mesto veelika.To sa migracionom na aerodromu je bila greska,za nekoliko njih su zakasnili da preseku granicu,placena kazna i otisli kuci,nisu ih hapsili,pritvarali i ostalo.O tucama sa Rusima niko ni na jednom gradilostu pooojma nema.Uostalom,ima obezbedjenje na svakom gradilistu,i cak kad pocne malo ostrija raspravka,smiruju situaciju uglavnom.Vidim polako odlaze stalni forumasi,mada ne brzo kako bih ja licno zeleo.Svima pozdrav,sve najbolje!!!!!

Oš i ti jedno pivo?:lol:

Kao sto vidis muskarci cute i rade a zene se dohvatile piva :pivce::zurka: i tacno kad se vrate ne znam koliko ce se obradovati povratku :zcepanje::zcepanje::zcepanje: ,ali nije lako ni na ovoj strani :zper::zper:
Salu na stranu zato i krecu par dana ranije da bi se na vreme izvukli jer su ocigledno platili dobre penale za minut vise zadrzavanja u zemlji,a ne daj Boze da propuste ionako tesko dobijen let!
I mi jedva cekamo da ispratimo i ove nase vec domace momke,stvarno je red da se i oni late nekog posla,jos ce se sa zenama dohvatiti alkohola pa eto ti problema:hik::hik::nono3:
Ima ovde ponekih ilegalaca koliko vidim koji prave frku na ionako tesku situaciju,ali po informacijama sa terena-sve je pod kontrolom.Jedva cekam da to i ostali provere i naravno nama zenama SVE na uvid dostave:rtfm:,nemoj da opet moramo zvati i praviti probleme!

Kao sto vidis muskarci cute i rade a zene se dohvatile piva :pivce::zurka: i tacno kad se vrate ne znam koliko ce se obradovati povratku :zcepanje::zcepanje::zcepanje: ,ali nije lako ni na ovoj strani :zper::zper:
Salu na stranu zato i krecu par dana ranije da bi se na vreme izvukli jer su ocigledno platili dobre penale za minut vise zadrzavanja u zemlji,a ne daj Boze da propuste ionako tesko dobijen let!
I mi jedva cekamo da ispratimo i ove nase vec domace momke,stvarno je red da se i oni late nekog posla,jos ce se sa zenama dohvatiti alkohola pa eto ti problema:hik::hik::nono3:
Ima ovde ponekih ilegalaca koliko vidim koji prave frku na ionako tesku situaciju,ali po informacijama sa terena-sve je pod kontrolom.Jedva cekam da to i ostali provere i naravno nama zenama SVE na uvid dostave:rtfm:,nemoj da opet moramo zvati i praviti probleme!

Jes Rado u pravu si.Sve držimo pod kontrolom,tu i tamo poneki nam dignu malo pritisak ali sve rešavamo u hodu.I kad ispratimo i ove vratiće se oni pa opet sve iz početka. Živeli:pivce: :ortakinje:

Jes Rado u pravu si.Sve držimo pod kontrolom,tu i tamo poneki nam dignu malo pritisak ali sve rešavamo u hodu.I kad ispratimo i ove vratiće se oni pa opet sve iz početka. Živeli:pivce: :ortakinje:
Ajd zivela ti meni sestro slatka :pivce:
Samo polako,ostavi nesto i za ujutru,meni kafa bez pive ne ide nikako :hahaha::hahaha:
Ja se izvinjavam gospodi,ali zbog dobrog glasa morala bih da se povucem u svoje odaje:pljus:.Molim vas oprosticete mi sto ne mogu da vas ispratim :zeek::zeek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back