Zlatko001
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Sad će biti Srbija " skoro " do Tokija. Kad nas fino rasporede od Sočija do Habarovska, tu je to malo fali 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeli Jakuti stvarno zive pod satorima, pa i na -60, ili je to urbana legenda?
Sad će biti Srbija " skoro " do Tokija. Kad nas fino rasporede od Sočija do Habarovska, tu je to malo fali![]()

Tako da cemo jos cekati...
Drugari i drugarice pozdravljam vas i zahvaljujem na lijepom druženju. Zvao sam firmu i lijepo ih zamolio da mi pošalju papire a da me troškovi dostave istih APSOLUTNO NE ZANIMAJU! Eto tako, ostajte u zdravlju i veselju!
Izvinite što sam izgorio, šta je tu je...
Drugari i drugarice pozdravljam vas i zahvaljujem na lijepom druženju. Zvao sam firmu i lijepo ih zamolio da mi pošalju papire a da me troškovi dostave istih APSOLUTNO NE ZANIMAJU! Eto tako, ostajte u zdravlju i veselju!
Ako odes kaao turista,ne smes da radis,iako si legalno tu,u drzavi.FMS je federalna migraciona sluzba,i oni proveravaju ko radi i sa kojim papirima.Racunajuci da se radi za TRANSNEFT,a vlasnik je brat od njihovog preCednika,niko nece bas da ih dira tu.- - - - - - - - - -
ama zašto da navatavaju ti panduri, zar niste tamo legalno? šta je FMS?
Ma to je zbog izolovanosti i hladnoce,vetra...Uslovi rada su prilagodjeni,kad je toliko hladno,ili se priprema u zatvorenom,ili malo napolje,pa trk na grejanje.Желим ти срећан пут. Кажи ми прошли пут кад си говорио за "долину смрти" и фабрику злата да ли си то рекао због великих хладноћа или тешких услова рада?
Мене је контактирао неки Јован. ( не данас) Зна ли неко ко је он.
Malo ih je ostalo u divljini,u Jakutsku je ogromna migracija u zadnjih 10 god.Svi civilizovani su otisli dalje,a ti iz tajge se smotali u grad.Tako da trenutno,ako nisi kosook,mozes da izgubis glavu kao nista.A ima ih jos koji zive u satorima,ili drvenim kolibama,love ribu ili odgajaju losove i irvase...Jeli Jakuti stvarno zive pod satorima, pa i na -60, ili je to urbana legenda?
ne u napred nedam niti cu dati, a rekli su mi sve to naplacuju kada dobijem posao, naravno trazucu ugovor pecat itd sve, na kraju krajeva sastavicu sam ugovor pa u sup preko advokata da overim. pozz
.....zaplakah se bre.....
Bože..........zaplakah se bre.....
Sve najbolje ti želim![]()

Ceka li neko papire za nps19 gradiliste?
A šta znače te oznake NPS +neki broj?