Dekararus83
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
jel bobuljka ispratila muza.Hitno potrebne taze informacije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu ni mene, ali možda će sutra![]()
а види овогjel bobuljka ispratila muza.
Која домаћа СИМ картица је најбоља у Русији: МТС, Вип или Теленор?
kao senka kucom seta,
duga li si crna noci
mozda danas nisu mogli
al ce sutra ipak doci
а види овог![]()
Кад шаљем смс поруку у иностранство са МТS-а буде много јефтинија од Теленора.
matori razumi me ako Boga znas
Кад шаљем смс поруку у иностранство са МТS-а буде много јефтинија од Теленора.
Ево шта им пише на сајту: "Cena SMS poruke ka međunarodnim destinacijama je 10,00 dinara bez poreza, odnosno 12,00 dinara sa porezom." Поскупели су а били су много јефтинији од Теленора.sa Telenora je 15 dinusa a za MTS ne znam.
A da li neko zna kako funkcionisu aplikacije poput skypa i vibera na nasim telefonima u inostranstvu.Posto vec imam na ugovor tel i placam internet da li je neko upucen u to.Jel dzabe razgovor ili ce nasi operateri da oderu zbog koriscenja interneta u inostranstvu.
Svejedno ti je...- - - - - - - - - -
A da li neko zna kako funkcionisu aplikacije poput skypa i vibera na nasim telefonima u inostranstvu.Posto vec imam na ugovor tel i placam internet da li je neko upucen u to.Jel dzabe razgovor ili ce nasi operateri da oderu zbog koriscenja interneta u inostranstvu.
Имам неки крш од телефона тако да ћу за Скајп и проверу и-мејла отићи повремено у неки интернет клуб у граду или платити колеги услугу интернета који има лап топ.
Evo me,vidim da me nestrpljivo očekujete
![]()
I? Pricaj sve! Il kako ovi okrenuli pricu, bilo ne samo ispracaja, a i dolazaka![]()