Njegoš001
Primećen član
- Poruka
- 551
Nadam se da i završilo,nego šta si ti to skuhao danas za ženče?![]()
Još malo pa nestalo... lazanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da i završilo,nego šta si ti to skuhao danas za ženče?![]()
hvala svima na podrsci puno mi znaci ....![]()
Još malo pa nestalo... lazanje![]()
E dobro reče, kad smo već kod toga, (a i da prekinemo ove što pričaju o varanju žena) kakva je klopa tamo? Kolege iz Hopexa (Velestroja) podelite iskustva sa namaI ti i moj dragi mogli ste da konkurišete i za kuvare![]()
Поздрав. Да ли Велстрој организује лекарске прегледе у својој установи и које врсте прегледа врши?
- - - - - - - - - -
.
а да ли у уговору пише колика му је сатница или се то одређује кад дође на градилиште?
Jel' ima neko da je kontaktirao firmu ovih dana i jel' ima novih informacija o priglašenjima?
Sad sam pregledala ovaj zadnji,to je između ostalog deo na koji sam mislila i vredi više od reči![]()
Балдони, био сам ја у Велестроју у Земуну пре неколико сати. Комплетирао сам документацију (осим копије визе Инспајер), на коју се чека десет дана. Тек кад њу доставим биће документација комплетирана. Једино што преостаје је да се чека приглашење. Питао сам госпођу кад ће приглашење, акд ћу отприлике да путујем. Казала да нећу пре две недеље. Вероватно за три недеље. Тако према некој мојој рачуници, од 1. до 9. маја не верујем да ће ико путовати, збор празника руских.. Тамо сам у Русији дакле после Дана победе. Таман фино прославим своју славу Ђурђевдан, испечем прасе, провеселимс е са друштвом па тек онда ћу размишљати о Русији. До тада зарадити још који динар да се преживи.
Ах да питао сам и колико ће ми трајати уговор, казала је да не зна јер за то није надлежна.
Звао сам ја цело јутро Велестрој да питам јел баш мора фотографије на МАТ папиру, али никако да их добијем. Телефони ко уклети.
Мат папир је наводно грубљи папир и колико сам чуо Руси то преферирају. Из којих тачно разлога не знам. Мислим и шта тамо тај паметњаковић теби соли памет да је непотребно!? Ако си ти нагласио да јесте потребно шта имају они да се мешају. Страшно.
Мени су примили и фотке без мат папира, јер немам у свом масту ту могућност. Тако да око тога се не секирајте.
Звао сам ја цело јутро Велестрој да питам јел баш мора фотографије на МАТ папиру, али никако да их добијем. Телефони ко уклети.
Deco, šta ono rekoste za Puteve Užice? Ko ide preko njih?
Da ne tražim sad, nemam kad
nema odgovora? ajd videću večeras, možda bude
... lazanje![]()
испечем прасе.
Другари, а шта ћете ви у Русији? Има се за лазање, прасенце...
него, када ћете изаћи из кујне да одемо негде на
или
![]()