Иначе имао сам проблем јутрос. Одем ја у моју локалну амбуланту да обавим лекарски. Тамо шалтеруша мед. сестра ме изгрди како је надлежан докотор тај и тај у граду. Одем код њега он видно изнервиран, каже да су то глупаче

и да не знају да раде свој посао. (ИСТИНА)

Каже надлежан је мој изабрани лекар опште праксе. Одем ја поново у моју амбуланту, сад друга мед. сестра на шалтеру

.. кажем послао ме др мр код вас, а она крсти се и цитираћу је: "ја за триеС година први пут чујем да се лекарски обавља код нас у селу". А ЈА ЊОЈ: ЗА СВЕ ПОСТОЈИ ПРВИ ПУТ

Дакле, шта ћу, опет запалим за град.. е сад не идем код доктора већ правац правна служба. Тамо фина госпођа.. објасни ми да је за лекарски надлежна моја амбуланта и напише ми на папирић чак и стави потпис.
Иста та амбуланта је изгубила мој здравствени картон који сам имао од рођења, а тамо историја болести, вакцине.. све живо.

Изгубили и евиденцију ко је мој доктор... Но, иначе сам по природи темпераментан, некако сам се смирио зарад себе, ејр да сам се изнервирао, а отишао на лекарски, мислим да би ми ЕКГ и притисак пробио горњу границу.