majstorboza
Zainteresovan član
- Poruka
- 138
Неколико активних, 99 посто само читају и ћуте, упијају информације и не деле ништа себично. Теби свака част. Добро нам дошао.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неколико активних, 99 посто само читају и ћуте, упијају информације и не деле ништа себично. Теби свака част. Добро нам дошао.
пссст, прочитаће па ће да се увреде
![]()
Ионако не пишу, тако не можемо знати хоће ли се увредити.пссст, прочитаће па ће да се увреде
![]()
Devojke kad nam odu nasi dragi muzici da otvorimo novu temu sa nazivom "Moralna podrska zenama ciji su muzevi na privremenom radu u Rusiji"-sta kazete na to?
- - - - - - - - - -
Majstor Bozo "spijunirala" sam ti profil na fb decica su ti preslatka,a tvojoj zeni svaka cast na liniji posle 4 trudnoce!![]()
imete devojke, a i muški....elitnu ustanovi otvorenog tipa, Kafanu Ima se, može se![]()
Послао сам ти у репутацији број за два броја са којима сам имао највише среће и релативно лако их добио.Ima li neko broj Hopex-a na koji se javljaju gospođe pored telefona, možda mi zatreba pasoš koji stoji 2 meseca kod njih na par dana
Edit: funkcionalan broj, operativan, a ne "pasivan" koji ili samo zvoni ili je zauzet hahaha
Ima li neko broj Hopex-a na koji se javljaju gospođe pored telefona, možda mi zatreba pasoš koji stoji 2 meseca kod njih na par dana
Edit: funkcionalan broj, operativan, a ne "pasivan" koji ili samo zvoni ili je zauzet hahaha
Ja svratila u pomenutu kafanu ali nešto kao da je pred bankrotomnigde ni žive duše.
Inače, htedoh da se dogovorimo, čisto neka pravila da uvedemo da se znaju, zarad bezbednosti svih vas.
Mislim da nije u redu ostavljati u postovima brojeve telefona firmi. Postoji sajt svima dostupan, a za ove kojih nema na sajtu imate pp. Ovo je forum koji ne čitate samo vi koji na njemu i pišete. Takodje ne ostavljajte ni svoje mejl adrese u postovima.
Blagodarim![]()
Teta-Ljiljo, nemoj da nas biješ, bićemo fini
Inače, kao po pravilu, na telefone se niko ne javlja...
Tužno je kad žena sedi sama u kafaniPa prošetajte se do tamo.....svi djumle
Ovi majstori se uvatili za švajs aparate, gleterice i ostalo......niko bre u KaFanu da svrati.....![]()
Нису само мени, ваљда су таква правила, да се преда раније документација.Ako su tako tražili hitaj![]()
Ма да само звони, звони и нико се нејавља, смање тон скроз па и не чују. Али треба бити упоран. Најбоље је ипак отићи лично, ко може, ко је близу. Јер ипак најбоље је кад човека погледаш у очи и поразговараш.Teta-Ljiljo, nemoj da nas biješ, bićemo fini
Inače, kao po pravilu, na telefone se niko ne javlja...