Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na dobrodoslici!

Ja vam ne mogu pruziti puno informacija,jer prakticno i nemam iskustva sto se tice Rusije,ali cu se truditi da budem aktivan koliko mogu.

Nadam se da ce se pojaviti neko ko je cuo info o satnici peskirera ili se vec i sam time bavio tamo.

Devojke kad nam odu nasi dragi muzici da otvorimo novu temu sa nazivom "Moralna podrska zenama ciji su muzevi na privremenom radu u Rusiji"-sta kazete na to? :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

- - - - - - - - - -

Majstor Bozo "spijunirala" sam ti profil na fb decica su ti preslatka,a tvojoj zeni svaka cast na liniji posle 4 trudnoce!:klap:

imete devojke, a i muški....elitnu ustanovi otvorenog tipa, Kafanu Ima se, može se :lol:

Sto se tice zarada to jest satnice;
Za gradevince je 4--8 dolara nama svima su obecali 5 $ za pocetak o eventualnom povecanju nije se mnogo govorilo.
Vise je bilo reci ko ne zadovolji mislim kvalitet i kolicinu uradenog posla da ce biti smanjeno na 4 $ i to nije kraj.
Da satnica moze biti i manja od 4 $ i tu je ono zbog cega sam se pobunio u prethodnom javljanju i verovatno povredio vise osoba.
Jasno i glasno pred svima je gospodin J......... rekao to su culi svi koji su bili na razgovoru da ce ljudi koji ne zadovoljavaju pomenute kriterijume raditi za manje od 4$ dok ne odrade nastale troskove;prevoza,sredivanja dokumentacije i hrane
Zatim sledi vracanje u Srbiju ja neznam tacno ali sam ja mislio da je to povezano sa tim ugovorom na jedan mesec i zato sam tako reagovo.
O ugovoru na jedan mesec na razgovoru nije bilo reci bilo je reci samo da najmanje moze sest meseci i zato mi je bila cudna ta biskusija.
Upitnik koji se popunjava pre razgovora potpisuje se pod punom materijalnom i krivicnom odgovornoscu da bi mogli da tuze radnika zbog odustajanja pre puta ili prekida ugovora
Mozda sam nesto ponovio sto je objavljeno ali o ovome se nije mnogo pisalo

Ima li neko broj Hopex-a na koji se javljaju gospođe pored telefona, možda mi zatreba pasoš koji stoji 2 meseca kod njih na par dana :D
Edit: funkcionalan broj, operativan, a ne "pasivan" koji ili samo zvoni ili je zauzet hahaha
Послао сам ти у репутацији број за два броја са којима сам имао највише среће и релативно лако их добио.

Inače, htedoh da se dogovorimo, čisto neka pravila da uvedemo da se znaju, zarad bezbednosti svih vas.
Mislim da nije u redu ostavljati u postovima brojeve telefona firmi. Postoji sajt svima dostupan, a za ove kojih nema na sajtu imate pp. Ovo je forum koji ne čitate samo vi koji na njemu i pišete. Takodje ne ostavljajte ni svoje mejl adrese u postovima.

Blagodarim :kafa:

Inače, htedoh da se dogovorimo, čisto neka pravila da uvedemo da se znaju, zarad bezbednosti svih vas.
Mislim da nije u redu ostavljati u postovima brojeve telefona firmi. Postoji sajt svima dostupan, a za ove kojih nema na sajtu imate pp. Ovo je forum koji ne čitate samo vi koji na njemu i pišete. Takodje ne ostavljajte ni svoje mejl adrese u postovima.

Blagodarim :kafa:

Primljeno k znanju,neće se ponoviti.Broj sam ostvila iz nabolje namere pošto ga nema na zvaničnom sajtu firme čisto da ljudi lakše kontaktiraju pomenutu firmu.:aha2:

Ako su tako tražili hitaj :okok:
Нису само мени, ваљда су таква правила, да се преда раније документација.

Teta-Ljiljo, nemoj da nas biješ, bićemo fini :)
Inače, kao po pravilu, na telefone se niko ne javlja...
Ма да само звони, звони и нико се нејавља, смање тон скроз па и не чују. Али треба бити упоран. Најбоље је ипак отићи лично, ко може, ко је близу. Јер ипак најбоље је кад човека погледаш у очи и поразговараш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back