Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja mogu samo da pisem za tamo gde je moj muž, rublja pada dolar pada,satnica nije i dalje povećana još nije dobio platu za jun,potpisao je samo neki aneks ugovora ruske federacije o dohotku. kartice kasne,nekoliko njih sa gradilišta su počeli da izmišljaju razloge za kući da bi im se platila karta za nazad....stalno se prave druge firme...pristo nije onako kako se je bilo kada odlazio prvi put...dosta se promenilo....i ako ovako nastave mislim da ce ići sve manje ljudi...ne mogu da pričam u tuđa imena jer mozda nije svuda isto....

Ма тога је увек било још док сам био у Велестроју. Имао сам цимера пословођу па му дође његов са белим шлемом говоре како брод треба да се напусти јер тоне, и др.. Можда није идеално али је много боље него да ради у Србији. Једино ти услови екстремни ко може да издржи физички и у глави тај опстаје. Ја ћу догодине у ЕУ на грађевину.. планирам. Можда и у Русију никад се не зна. Пре неки дан мој другар отишао у Русију у Москву, после ће у Питер.. на црно.. прави пресек на оближњој граници. Људи се сналазе. Волео бих у Русију само у цивилизацију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back