I ja vam zelim sretan put da dobro putujete i da na vreme stignete da lepo prodjete u putu svi koji putuju danas i u nedelju. A sto se tice ovih u Zemunu tu stvarno piiiip lud zbunjenog to sam se danas uverio. Kad sam slao papire pre 4,5 meseca nazvao sam i pitao dal je u redu da se pasos isfotokopira rekli su moze mora da se fotokopira 5 stranica od pasosa i po jedan primerak kopiju licne karte racunskih kartica i jos po nekih stvari ali kad budu zvali na lekarski da ponesem pasos u firmu i na tome je ostalo. E sad sledi ono najbolje zvali su me iz firme pre 20 dana da me pitaju dal sam jos zainteresovan da idem za rusiju sto sam potvrdio sa DA ..U medjuvremenu proslo je tih 20 dana mozda malo vise, ja danas zovem da ih upitam sta ima novo u vezi mene i jedna gospodja pita ime i prezime ja joj lepo odgovori nema me nigde, ajde datum rodjenja i ja izadjem kaze ona lepo meni ,tebi covece nije pasos u firmi tebe nikad nebi zvali da ides za Rusiju zato sto nemamo tvoj broj od pasosa

I eto tako sam ja zavrsio lepo razgovor sa tom gospodjom ispao sam magarac oni ispali ispravni propalo mi 4,5 meseca cekanja nemam vise reci za njihov rad Jadnici jedni nemora nikad da me zovu eto toliko od mene