Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Ja dva dana ne ulazim,a ovde veselo...)))U Niznevartovsku sam od sinoc,danas uzeh karticu pa da zavirim malo ovde,drustvo mi je ok...Ovaj napaceni sto prica za tuce,haos i sve ostalo mnooogo je nedorecen.Kako je on jedini dobio sve pare na ruke,to niko ne zna,meni su JEDAN RADNI DAN platili kad i platu ostalim radnicima.Drugo,i kod nas je bilo tuca,ali obezbedjenje je reagovalo,a vinovnici u toku dana izbacivani sa gradilista,ako su Rusi ili indijanci (Kirgizi,uzbeci i ostali).A Srbi za dan dva u Beogradu.Migraciona da je bila,mozda,ali tamo ima mnoooogo vise ljudi od tih 65,koji su navedeni,da nemaju radne dozvole,a u Tjumenu FMS dolazi sa specijalcima OMON i psima,tako da bezanja i krivenja nema.Prikolice se koriste samo u divljini gdese rade dalekovodi,ali tu migraciona ne zalazi.
Ukratko,najverovatnije jee trol,zbunjuje narod.Cucu se ja koliko sutra sa drugom,jedan je od sefova u Tjumenu,pa cu vam napisati istinu.
Inace,u Niznevartovsku prijatno u jakni,jutarnja oko 3,dnevna 12-13...)))))Jedina neprijatnost mi je bila sto je Jatov avion kasnio 3 sata u polasku,ali sam zato manje cekao u Moskvi)))I sto mi je policajka pregledala pasos sa sve lupom 10 minuta,sumnjiv joj bio...Pozdrav svima,nadam se lepim vestima od svih vas uskoro!!!!!!!
- - - - - - - - - -
Znaci,ja po tebi dupli krelac.....))))))
Ukratko,najverovatnije jee trol,zbunjuje narod.Cucu se ja koliko sutra sa drugom,jedan je od sefova u Tjumenu,pa cu vam napisati istinu.
Inace,u Niznevartovsku prijatno u jakni,jutarnja oko 3,dnevna 12-13...)))))Jedina neprijatnost mi je bila sto je Jatov avion kasnio 3 sata u polasku,ali sam zato manje cekao u Moskvi)))I sto mi je policajka pregledala pasos sa sve lupom 10 minuta,sumnjiv joj bio...Pozdrav svima,nadam se lepim vestima od svih vas uskoro!!!!!!!
- - - - - - - - - -
misiš KRELAC![]()
Znaci,ja po tebi dupli krelac.....))))))
Ojadjeni najverovatnije pustio "patku", a mi muku mucimo sad.

STIGLI SU ,NIJE JAKO HLADNO RADE ,TAMO SU BELE NOCI DAN JE STALNO....ONI SU NA GRADILISTU NPS2 ,,,,,POZDRAV SVIMA
Мало боље него у Србији. 

, a signal ocigledno imaju. Sve nesto kratko:"Stigao samStopIdem na veceruStopOdradio prvi danStop"
Katastrofa