Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekoliko vas me je pitalo na koga sumnjam da se prestavio kao "ojadjen" i moram da kazem da iskreno posle malo mozganja nema sanse da to bude "on" i necu da donosim ishitrene zakljucke.Kao sto rece Baldoni mozda je stvarno neko iz neke druge firme...Mislim da bi bilo najbolje da zaboravimo na sporan post i da se vratimo nasoj temi....Nego da li su zvali danas nekoga?:)

Nekoliko vas me je pitalo na koga sumnjam da se prestavio kao "ojadjen" i moram da kazem da iskreno posle malo mozganja nema sanse da to bude "on" i necu da donosim ishitrene zakljucke.Kao sto rece Baldoni mozda je stvarno neko iz neke druge firme...Mislim da bi bilo najbolje da zaboravimo na sporan post i da se vratimo nasoj temi....Nego da li su zvali danas nekoga?:)

vec sam pisao. Mene su zvali

To Baldoni nje rekao! Preporučujem :cistinaocare: :hahaha::hahaha::hahaha:

To o čemu divanite nije tema. Da podsetim, tema je "Posao u Rusiji" te prema tome, iskreno vas molim da razmenu poruka na temu "Kako dobiti državljanstvo RF" nastavite u okviru privatnih poruka.
Prosto to ovde nije tema. Ništa lično! Pozdrav!

mislim da gresis. Tebe sada zanima trenutna situacija - odlazak, sto i razumlivo. :) A mi pricamo o buducnosti i o tome kako neko moze isplanirati svoji dalji poteze, ako bude imao stalnog posla u Rusiji. A pitanje legalnog boravka u Rusiji ce biti uvek aktualno, zato mislim, nista van teme ne pricamo. :)

mislim da gresis. Tebe sada zanima trenutna situacija - odlazak, sto i razumlivo. :) A mi pricamo o buducnosti i o tome kako neko moze isplanirati svoji dalji poteze, ako bude imao stalnog posla u Rusiji. A pitanje legalnog boravka u Rusiji ce biti uvek aktualno, zato mislim, nista van teme ne pricamo. :)

Istina je da me zanima trenutna situacija, naravno. Ali Program o kome ste pisali je zagušio temu. To većinu ovde ne interesuje, kao ni mene. Opet kažem, ništa lično! :heart:

:super::ok:

Центр, ако будемо комшије у Хабаровску обавезно да свратите ти и муж на кафу и колаче код нас. Волео бих да се упознамо. :)

Hocemo! Obavezno hocemo! :super: Mi cemo tamo koloniju srba osnivati! :super:
I pozdravi mi kumu u Habarovsku! A posle i Baldoni ce nam pridruziti (kad preseli se po Programu! :D)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back