POSAO U KUCI

Ako neko može od kuće da ugovara poslove za uslugu koju ja nudim - a što ne bi mogao, "telemarketing" je već enciklopedijski pojam - nek se javi. (Usluga: pravljenje sajtova; procenat: 15-20; kontak: PM). Molim moderatore ako je nešto "protivno poslovniku" ;) da obrišu samo taj deo :)

Poslednja izmena od moderatora:
Ako neko može od kuće da ugovara poslove za uslugu koju ja nudim - a što ne bi mogao, "telemarketing" je već enciklopedijski pojam - nek se javi. (Usluga: pravljenje sajtova; procenat: 15-20; kontak: 021 425 884). Molim moderatore ako je nešto "protivno poslovniku" ;) da obrišu samo taj deo :)

He, he druže stari
imam utisak
da ako obrišu samo taj deo, neće ostati ništa:)

Eh svasta...

Ekipa. Ako hocete radit' od doma - treba znat programirat. Mozete radit' kao freelancer ili bit pod firmom koja svako malo dovlaci nove projekte.. Ovo sve sto pricate su gluposti (osim pripreme kolaca) ;)

takođe tražim bilo kakvu vrstu posla (osim da idem po kućama i šprodajem robu) ali da je bez fiksnog radnog vremena...ne mora biti ni nešto posebno plaćeno, samo da nešto radim!!!!!
pomagajte ako imate neki prelog!
hvala

Kupi 50 tovnih pilića i za 40 dana imaš 50 komada za prodaju.Svakih 20 dana ubaci male jednodnevne i uskoro imaš biznis koji u talasima na svakih 20dana donosi po20000din
Tu se suočavaš sa problemom prodaje ,tj da robu moraš da daješ na odloženo sirotinji.
Videćeš kad lupiš glavom.
U svakom slučaju to je jedini biznis koji možeš da počneš tuđim novcima jer piliće i hranu možeš da nađeš na odloženo do 30 dana.Treba ti jedna kutija za male, jedan kavez kad malo poodrastu(skuckaj ga od letava), akad budu preko 2,5 kg onda na pod posut piljevinom ili slamom.
Zaradu uvećavaš ako iste te konzumne piliće izkostiš , uroluješ, nadimiš u kućnoj pušnici i prodaješ na pijaci kao rolovane .
Ako ti je sve to komplikovano probaj da se zaposliš u NIS u PTT JAT u ili slično.

Probajte sa internet poslovima od kuce. Ja radim za jednu Americku kompaniju. Posao je da reklamirate i prodajete po netu njihove usluge. Za sad nemam jos ko zna koju zaradu, nekih 50$ mesecno, al dobro dodje dodatno pored posla. Ako nekog zanima sta radim moze da vidi na mom sajtu

www.biz-net.ws[/URL]

Back