POSAO U KUCI

Ako neko zeli dodatni posao od kuce, moze da mi se obrati na PM, Uz velik trud ovaj posao moze postati i primaran, ali ja ga licno obavljam kao dodatni i sa njim zaradim dovoljno da se plate racuni jedne prosecne familije! Pa ko hoce nek se javi!

Kako je moguce da neko ne postavi sam sebi pitanje zasto neko ne zeli da kaze otvoreno o kakvom poslu je rec vec me poziva da privatno razgovaramo o tome?

zato sto onaj koji nije zainteresovan svakako nece ovde to citati!!! A kada bi sve ovde napisao oduzeo bih sam sebi isuvise vremena dok sve potanko ne objasnim, pa cak i kad bi to uradio uvek bi se nasao neko da ipak iznova jedno te isto, ovako privatno mozemo da razmenimo skype ili msn i uzivo da razgovaramo! Sad razumes?

Takodje je zabranjeno reklamiranje na forumu, pa ako nekoga zaista interesuje posao, mora da kontaktira licno na PM.
Administratori ostro kaznjavaju svaki vid marketinga....
Zato zainteresovani moraju ici na profil i raspitati se preko kontakt podataka.

Marko Gojkovic clan GDI

Ne navlačite ljudi zna se kako se zaradjuje na interneteu Ili ste prevodilac ili Programer i eventualno pisac kliktanje uploudovanje i slicno je po pravilu gubljenje vremena

Propustio si bar nekoliko značajnih oblasti o kojima očigledno nikada nisi čuo. :)

Uvek ostanem zaprepašćen kada pročitam ovako samouverenu izjavu. Odmah zamislim čoveka visokog tri metra koji samo pogledom otvara vrata, a kad u kafani prođe pored aktivnog vojnog lica u rangu pukovnika, ovaj odma skoči na noge i salutira. :D

Poslednja izmena:
Postoji mnogo nacina da se zaradi na internetu ali svi ti nacini zahtevaju visok stepen znanja u jednoj ili vise oblasti.
Paprikari su odlican primer...

Sto se tice ovoga dovoljno je izvrsiti pretragu na rec freeautobot i videti o cemu se radi.

Može se posmatrati i sa drugog kraja. Svako je u nečemu dobar ili čak izuzetno dobar. Internet pruža fer šansu da se takvo znanje unovči.

Recimo, znaš sve što s može znati o pecanju. Napraviš jedan onako entuzijastički sajt o pecanju, ribama, priboru na koji bi i sam rado svraćao. I onda je lako postaviti reklamu za udice, varalice, sportsku odeću i pivo. :)

Pa sad... uvek se nešto pali i gasi.

Ja ne živim od neta, ali ipak sam usput prošle godine zaradio 670 eura negujući stranicu posvećenu onome što poznajem. Ne izgleda mnogo, ali to mi je uzelo valjda nekih pedesetak sati, daklem zarada na sat izašla poprilična.

Pri tom nisam čak ni saznao ko su mi bile mušterije. :lol:

KAKO BI BILO DOBRO DA SE NEKO ZAUZME ZA NAS KOJI TRAZIMO POSAO KOD KUCE
Mislim da posla ima raditi od kuce,ali je jako tesko naci strucnu radnu snagu u Srbiji.
Programer-ka,ili elektronika,elektrotehnika itd.Bez ikakvog kliktanja samo treba da se poseduje dobro znanje.
Bez uvrede gde postoji takav dobar sajt da bi se nasla-i takvi strucnjaci.

Mislim da posla ima raditi od kuce,ali je jako tesko naci strucnu radnu snagu u Srbiji.
Programer-ka,ili elektronika,elektrotehnika itd.Bez ikakvog kliktanja samo treba da se poseduje dobro znanje.
Bez uvrede gde postoji takav dobar sajt da bi se nasla-i takvi strucnjaci.

Takvi se ne reklamiraju-imaju posla preko glave ...zauzeti su mesecima unapred...šta te konkretno interesuje?

Takvi se ne reklamiraju-imaju posla preko glave ...zauzeti su mesecima unapred...šta te konkretno interesuje?

Upravo tako il se ne reklamiraju il su zauzeti ili ih ne interesuje nemam pojma znam da je tesko naci dobre ljude.
programera sam naso i oboje smo zadovoljni.trebo bi mi elektroinzinjer ali tesko je naci.

Upravo tako il se ne reklamiraju il su zauzeti ili ih ne interesuje nemam pojma znam da je tesko naci dobre ljude.
programera sam naso i oboje smo zadovoljni.trebo bi mi elektroinzinjer ali tesko je naci.

U Srbiji ima jako malo elektroinženjera,mislim inženjera koji znaju posao...U gradu koji sa okolinom ima 100.000 stanovnika poznajem četvoricu ili petoricu koji znaju svoj posao i imaju ga preko glave...inače onih koji imaju diplomu ETF-a ima dosta ali nažalost oni da rade nešto ne znaju...i kukaju kako ''nema posla''...

Back