- Poruka
- 22.431
Nece da zivi u stanu za 800 evra u centru da je skupo.Džungla... snaćićeš se.
Smeštaj? Isplati ti se? Centar je skup.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece da zivi u stanu za 800 evra u centru da je skupo.Džungla... snaćićeš se.
Smeštaj? Isplati ti se? Centar je skup.
koje si ti razlike primetio?Ja sam živeo u oba. Ne mogu da se porede.
Pa sve.koje si ti razlike primetio?
da, tako i ja znam, nije to veliki grad...znam samo da se ja bez problema tamo parkiram u centru ili bilo gde...Pa sve.
U stanovima sam živeo i u jednom i u drugom. Mada i na periferiji Bga u kući.
Saobraćaj je neuporedivo drugačiji. Svakako ne može milionski grad i grad poput NS da se poredi, ima 300.000?
Da i ja sam. I motorom i automobilom.da, tako i ja znam, nije to veliki grad...znam samo da se ja bez problema tamo parkiram u centru ili bilo gde...
Naravno osim kad je auto vec na pesackom a on se breca sto je morao da stane milisekunduAli pešak ima prvenstvo, ma koliko da je glup ili nepažljiv.
svi smo prvo hodači(pešaci) pa vozači.
Па рекао сам да сам из малог места,и за мене је као џунгла.@Mimi-95 šta si se zapanjio, ufonjao? ? Ne dolazis u dzunglu. ?
Да,па се та милисекунда претвори у неколико минута....Naravno osim kad je auto vec na pesackom a on se breca sto je morao da stane milisekundu
Ја не возим ауто,тако да долази у обзир само такси и градски превоз.Da i ja sam. I motorom i automobilom.
No da ne kvarimo temu. Najbitnije ti je da li želiš tako veliku promenu? @Mimi-95
Ako želiš onda ti je lako odlučiti.
Ako ne želiš onda traži posao u NS. Pa dok ne nađeš. Poslodavac tebe bira..
Vecina je iz malog mesta dosla u Bg, pa nam nista ne fali. Lagano. Ovde imam odlican odnos sa ljudima koji su ovde ceo zivot od npr sa vecinom iz mog grada koji samo oni znaju razlog kuliranja i prekida kontakta. A upoznao sam dobre ljude isto iz drugih gradova. Doduse ja sam ceo zivot na relaciji moj grad > Bg i ovde provodio letnji raspust.Па рекао сам да сам из малог места,и за мене је као џунгла.
Да,па се та милисекунда претвори у неколико минута....
Ја не возим ауто,тако да долази у обзир само такси и градски превоз.
Ali pešak ima prvenstvo, ma koliko da je glup ili nepažljiv.
svi smo prvo hodači(pešaci) pa vozači.
Поздрав људи!
Из малог сам места,студирао сам у Новом Саду и планирао сам тамо да нађем посао.
Међутим,добио сам понуду за посао у Београду.Посао је занимљив,и верујем да је добра плата,али се помало плашим живота у Београду.
Волео бих да ми дате неки савет шта да радим.