Ja napisah cim izadjem iz stana da neka svinjarija ne gine..
Evo sad vozac stane izadje i svojih kola nogom sutne drugog u glavu, ovaj uzima metalnu policu i cepa je na pola pravi sipku, tu su neki koji oduzimaju metal iz ruku , a ovi sve krvavi, tuku se, prolazi autobus, tu nema negativnog, sta ce, gledaju ali deca se pustaju iz skole, svi komentari , joj vidi kako ga je udario nogom u glavu , pao u nesvest (1 , 2 razred osnovne) a ovaj, poceo da ga gazi i naskace...a sad ce sipkama, wow, osmesi od uva do uva...
ne krecu kuci , napajaju se energijom, moci besom...
Devojcice gledaju, neke krenule kuci zovu bracu , oni nece da idu , odvojeni 30m ali hoce da gledaju osim pocepanih usana i delova obraza , hoce meso da se odvaja..
Roditelji te dece nece nikad saznati , niti ce ikad ista reci svojoj deci u smislu negativnosti takvog napajanja moci....posle ce im deca biti navijaci zvezde partizana, veljkovi arkanovi....na kraju ce to proci , imace par poslova sumnjive prirode, zaradice par desetaka hiljada evra kao moj brat rodjak i onda ce biti uzoran gradjanin, s vremena na vreme odrade nesto sto treba pouzdano a krimosima..
Nije tacno da ce neko miroljubiv da isprovocira ovakvu situaciju, ali moze ladno da se desi slican scenario...
Ja sam 2m sa 2m , a to mnogo otklanja ovakve situacije, ako ne provociram, a da provociram, bilo bi svejedno takvih situacija.
Medjutim, ima kad ne pomaze ni 2 x 2...
Evo ovi su bili jaki , ja bih rekao gradjevinci , ne bi mogli da pocepaju jedan drugom glavu i obraz i lice da nisu jaki...
Ali i da su slabi , neprijatno je osecati svaki dan tuce u komsiluku...neprijatno strasno...