Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
Mirko opet ukrade auto!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi se ispričaste juče bez mene ka` ludi!
Stvarno narode, dajte još smajlija...
'bem ti proju...ne mogu nikako da se nakanim da se prihvatim knjige...lud'lo ...valjda ce me ovaj sneg naterati na bubanje...!
I bre topaze, dosta s te paprike i lukac i bureci, jedi tamo šta se jede, te kengure i divlje kučiće i koale i djavole i mrave od 2 kile. I nemoj da kolješ svinju u dvorište, čuo sam da je zabranjeno.
De izbacite me više s foruma, vidite da nisam normalan.
a i da jesam, šta me briga
![]()
Ma ja cula da od nove godine, zbog ekonomske krize u australiji uvode klanje svinja po dvoristima, kako bi ljudi preziveli!
Ne znam više gdje da pišem, ili ovdje ili na pp ili na javnom profilu...
Topaz, ta Ana (CO) da li je ona službenik ambasade ili je iz ASPC?
Nije tačno, lupaju i gluposti, znam ljude.Ona je iz ASPC.
Zaboravi ambasadu oni samo lupaju vizu
Jesam , a što?
Nemoj da pricas da nemaju Ajvar. IMAJU Ajvar, juce sam kupio celu teglicu i odmah sam pojeo pola. A burek s' mesouh pa s' sir, pa kiflice, perece
![]()
Izvini Palmice67 ali nisam više tako često na ovom forumu pa ti se nisam javio ranije.
Moja stara drugarica "Amlapica".Jel ti to nešto poznato???![]()
Jeste opet jedes burek da ti zena ne sazna. A lepo ti je rekla zena da si se ugojio. Sad tuces po Ajvaru.
Pusti reci da ovde ne valja nista da ne bi ljudi dolazili...........
![]()
Ona je iz ASPC.
Zaboravi ambasadu oni samo lupaju vizu
Nama je agent javio da su panel doktori savetovani od strane DIaC-a, da ne pustaju na pregled bez tog broja koji dobijas od tvog CO, tako da nismo ni pokusavali
Da,da, jasno mi je sad. Nego, mislila sam da ovi iz ASPC javljaju službeniku ambasade da on preuzme slučaj tj. da bude CO.
A za ambasadu znam da nemaju veze sa procesom vize osim da udare pečat.
Imam još pitanja:
1. pismo ( email) koje sam dobila od ASPC, još u januaru ove godine (pošto su dobili moju aplikaciju) i u kome je naveden moj ID i na osnovu kojeg sam odradila ljekarsko prije 15 dana je: samo neko pismo obavještenja ili znak da već imam CO? Jer u donjem dijelu posta koji je napravila HEC ( i baš se tebi obraćala), ona kaže da je njoj agent rekao da CO daje taj broj, sa kojim ideš da odradiš medicinski.
PRIMARY APPLICANT: ....
DATE OF BIRTH: ....
TRANSACTION RECORD NUMBER:
TRIM FILE REFERENCE: ......
PERMISSION REQUEST ID: .......
LODGEMENT DATE: 09 January 2008
Ovo gore je zaglavlje pisma koje sam tada dobila.
Please note that, while the department acknowledges the receipt of an application, the receipt of subsequent correspondence is not normally acknowledged.
A ovo crveno je dio teksta u ovom pismu ali ne umijem tačno da ga prevedem, pa ako možeš da to protumačiš.
@HEC
d
2. Zvala sam IOM pa su mi dali DHL broj pošiljke. Ljekarsko je poslato 18. novembra i stiglo u Sidnej 24. Što dalje u r slijedi? Ko se meni javlja poslije obrađenog ljekarskog? Oni iz Sidneja ili iz ASPC i kead?
Polako. Sve je u redu. Lekrski ide u Sidnej a pole toga ako je sve u redu direktno kod CO.
CO ce ti se javiti pismom tek u slucaju ako trazi dodatne papire, tj, dokaze.
CO ce znati sve. Uradi sve pre 8-og meseca a cekanja posaljii cekaj.
Znam da je tesko.
Polako