Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
Nema veze ako je usmjereno obrazovanje, to smo imali prilike da vidimo da se priznavalo. koliko sam mogla pročitati, a slabo se vidi, ti si završio školu 1990, i počeo da radiš tj imao si traineeship od 1 godine ali 2,5 godine poslije završene škole. Oni traže taj period pokriven. Kad ti je bila vojska, je li u tom vremenu?
Moraš nabaviti papire da pokriješ taj period od završene škole do zaposlenja, kao neku praksu, ali takođe možeš to da opravdaš da si bio u vojsci i kako poslije toga nisi odmah mogao naći posao ili sl.
Tree, kako si ti ovo odradio, daj da pomognemo čovjeku! Takođe i mikica čini mi se može pomoći.
Hoću ja, ali ne mogu tako. Uvek moram da izvlačim informacije od nekog da bih pomogao. Trebalo bi mi sve što si im poslao proserpine, da bih mogao da ti kažem šta mislim, da li si loše obradio papire, ili si samo naleteo na zajebanog assessora. Za sada mi se čini više prvo, ali i drugo. U oba slučaja postoji šansa da se ispravi, ali kod tebe na papiru nema ni jednog YES, čak ni za 900 sati nema ni yes ni no, da li si poslao školske papire sa brojem časova, i odvojenom praksom, kako sam vam objašnjavao ranije?
Da li si taj 1 year traineeship ti preveo kao takav, ili je assessor sam zaključio da je to traineeship? Pretpostavljam da je to pripravnički, ali se ne prikazuje to tako ako hoćeš da prodješ. Traineeship treba da traje 5 god, apprenticeship 4, razlika je.
Tako da eto. Imaš pravo na taj telefonski poziv, i iskoristi ga. Treba da ga najaviš prvo, da spreme tvoj fajl, zakazaće ti razgovor, pa pitaj sve.
Čujemo se, moram da idem.