Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
Nema nikog osim nas pilića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li postoji neka odredjena suma koju moram nositi sa sobom ako idem sam i da li to zavisi od vize? Najverovatnije bih isao na skilled independent, ili eventualno na state nomination... Nameravao sam nakon sto sve poplacam ovde i uzmem kartu da ponesem 2000-3000 eura za prvu ruku.
Zdravo,
samo bih htjela da pozdravim sve forumase i da vam se pridruzim u razmjeni informacija.
Ja sam se prijavila u junu prosle godine za skilled vizu, bila sam vjerena i poslije vjencanja smo dodali i supruga. Dobili smo case officera, ali nije jos trazila da saljemo ljekarske nalaze i uvjerenja o nekaznjavanju. Zna li neko zbog cega to jos nije trazila? Samo je htjela da posaljemo form 80 za muza.
Da li je neko u slicnoj situaciji?
Hvala,
puno pozdrava, Maki
Zdravo svima,da li neko zna kako otici za Canadu!!!
Unapred hvala!!!
Koji tip(broj) vize si trazila tacno?
Đe ste ljudi? Ima li kome što novo?
2.prosurfuj malo Au sajtovima pa pogledaj zarade.Evo primjera za sve forumaše kakvi su uslovi i zarade u rudnicima: http://www.minejobsaustralia.com/index.html
JA krenuo na engleski zbog IELTSa... A sve ostalo je na cekanju...![]()
Po mojim informacijama jedino ti je Komercijalna banka moćna da preko nje to uradiš, ali NIKAKO ne uplacuj novac u nekoj drugoj valuti osim u AUD.Ja sam se tako zeznula jer moja banka nije imala dolare pa sam uplatila u €.Bilo je komplikacija zbog rasta dolara u međuvremenu pa se pojavio manjak od 28 AUD.Zamalo da mi vrate papire bez procjene.Srecom, rođak iz Au je "uskočio" i uplatio za mene i sve je bilo OK.ZDRAVO SVIMA, rešio sam da sa porodicom idem u Australiju.Imam zanimanje koje je tamo traženo (kuvar)i po nekim proračunima imam više od 120 bodova.Problem je samo što neznam kako da uplatim taksu iz Srbije za TRA.Da li neko može da mi objasni kako to da uradim?Unapred zahvalan.