Posao u Australiji

Evo Boka bojleru stari!
Ide li taj biznis?

Ma ide posao prijatelju moj dobri i pomalo pošteni.Ubijam se od posla a ovi iz Australije stalno šalju mejlom neke dopise da mogu da repliciram ponovo.Te popuni ovaj obrazac,te onaj... pa nam ga pošaljite.Aman ljudi ja odavde ne idem jedino da me Bosch službeno pošalje na obuku u Australiju,pa da malo prošetam vrelim asfaltom Sidneja.Pa trk nazad u staru dobru Srbiju.

Radim na tome da sa porodicom idem u Au,imam 39 god i super sponzora.Imam kuvarski zanat III stepen(jos iz SFRJ),i dosta radnog iskustva i sada uchim engleski.Medjutim neko mi mora pomoci da mi razjasni ono oko procjene zanimanja:
1)"detalji o tachnom periodu zaposlenja;i puna i detaljna deskripcija prirode i sadrzaja vaseg posla zajedno sa mashinama,alatom i koriscenom alatom i opremom."
-Da li to pishem ja svojim rijechima ili to mora poslodavac? Jer u sledecoj stavki pishe:
2)"Generalne izjave date od strane vas poslodavaca ili institucija za obuku nece biti dovoljne"
-Moram li ja da opisujem moj radni dan, sto sam taj dan kuvala, na kojoj opremi(sporet, tiganj,..).Ako trebam,u kojoj mjeri da to napishem(1list,2,3,nedaj Boze 13 kao onaj momak)
3)Da li je bolje da u onom formularu TRA u rubrici "Agent or Representative" navedem mog sponzora iz Melburna.Da li ce to pomoci da dobijem potvrdan odgovor od strane TRA?(On je dobrostojeci drzavljanin AU).

Kad se jos necheg sjetim pitacu vas,ali molim neka mi neko ovo objasni.

Početak jednog divnog prijateljstva davne 2006.

Pa jesi ti lud ,engleskinje tj čistokrvne Australijanke (isključujemo domoroce) su ružne bio sam i video sam ,uglavnom nešto žuto i pegavo i da ima puno debelih .
Naše žene uopšteno izgledaju kao miss sveta za njih . Ženidba za papire je provaljena stvar košta mnogo

Pa jesi ti lud ,engleskinje tj čistokrvne Australijanke (isključujemo domoroce) su ružne bio sam i video sam ,uglavnom nešto žuto i pegavo i da ima puno debelih .
Naše žene uopšteno izgledaju kao miss sveta za njih . Ženidba za papire je provaljena stvar košta mnogo

ljudi dajte meni neke pegave ja mogu sa svakom pa i ako ima 40 godina samo da mi kuva pere pegla i sve je ok :D
elem drago mi je kako tema napreduje i nadam se da je nekom pomogla uostalom ako ne onda je ok jer se barem sprdate ovde :D poz za sve

Pozdrav! Koliko treba otprilike mesecno za hranu i stan? Ne mora tacno u dolar i znam da nisam prvi koji to pita. ;)

P.S: Sta mislite o tome da se u jednoj temi postave svi korisni linkovi, kao i linkovi prema korisnim iskustvima, kako bi informacije bile dostupnije i kako ne bi morali stalno da pisete jedno te isto? ;)

Poslednja izmena:

Back