Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
Pa lepo žemska da se pojaviš malo kod nas![]()
Pa eto, bajao si po dobrom starom običaju i prizvao si me...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lepo žemska da se pojaviš malo kod nas![]()
Evo Boka bojleru stari!
Ide li taj biznis?
Radim na tome da sa porodicom idem u Au,imam 39 god i super sponzora.Imam kuvarski zanat III stepen(jos iz SFRJ),i dosta radnog iskustva i sada uchim engleski.Medjutim neko mi mora pomoci da mi razjasni ono oko procjene zanimanja:
1)"detalji o tachnom periodu zaposlenja;i puna i detaljna deskripcija prirode i sadrzaja vaseg posla zajedno sa mashinama,alatom i koriscenom alatom i opremom."
-Da li to pishem ja svojim rijechima ili to mora poslodavac? Jer u sledecoj stavki pishe:
2)"Generalne izjave date od strane vas poslodavaca ili institucija za obuku nece biti dovoljne"
-Moram li ja da opisujem moj radni dan, sto sam taj dan kuvala, na kojoj opremi(sporet, tiganj,..).Ako trebam,u kojoj mjeri da to napishem(1list,2,3,nedaj Boze 13 kao onaj momak)
3)Da li je bolje da u onom formularu TRA u rubrici "Agent or Representative" navedem mog sponzora iz Melburna.Da li ce to pomoci da dobijem potvrdan odgovor od strane TRA?(On je dobrostojeci drzavljanin AU).
Kad se jos necheg sjetim pitacu vas,ali molim neka mi neko ovo objasni.
A i šta će ti.
Poč'o jun![]()
Dobar dan!
Ja sam ovde novi, hteo bih u Aus ali ne znam kako!
Moze li nesto da se smuva??
Ako moze da se ozenim ili slicno...
Sad kad te ovi s foruma operu, za takav upad
Daj si truda malo pa pročitaj šta se pisalo...![]()
![]()
Ovo s zenidbom sam ozbiljno mislio...![]()
Hocu jednu malu pegavu
da je gricnem kao jabuku
da mirise na mom jastuku
kad se probudim...
ljudi dajte meni neke pegave ja mogu sa svakom pa i ako ima 40 godina samo da mi kuva pere pegla i sve je ok![]()