GeaGea
Primećen član
- Poruka
- 806
Klarisse stvarno je vreme da iscitas ono sto pise na www.imm.com.au, a ne bi bilo lose ni da prelistas sajtove institucija koje vrse assessment.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da, i ja se zvanicno pridruzujem ostalim starosedeocima ovog podforama u neodgovaranju na pitanja posetilaca, odnosno odgovaranju metotodom Copy - Paste sa DIAC- ovog sita!
Pozdrav svima na forumu. Nov sam ovde i krenuo da citam temu od pocetka polako. Evo sta me interesuje...
Uskoro treba da diplomiram graficko inzenjerstvo pa me interesuje mogu li ja sa tom visom skolom da apliciram. Ovo pitam iz razloga sto vec skoro 8 godina imam svoju firmu koja nema veze sa skolom koju sam zavrsio. Pretpostavljam da ce mi traziti radno iskustvo koga imam ali u poslu kojim se trenutno bavim. Kakve su mi sanse?
Naime mi nemamo sad 29 godina, ali sam to pitala zbog toga , što bi muž 2012 godine imao 3 i nešto sitno , godina radnog iskustva u struci, e a tad su na knap godine.
Tad bi imao cca 29 godina, pa me u tom slučaju zanimalo, ako u vrijeme appliciranja bude 29 god i bubam 5mjeseci, onda znači pripada još u prvu kategoriju ?![]()
Kontaš ?
Da. Sve dok ne bude imao rođendan i napunio 30....29 god i bubam 5mjeseci, onda znači pripada još u prvu kategoriju ?![]()
Da. Sve dok ne bude imao rođendan i napunio 30
Ja ne mislim da je riječ - kužiš- napisana u uvredljiom tonu, i razumijem značenje te riječi. Nisi rekla ništa nenormalno.
Nemoj se omesti i slobodno pitaj što ti nije jasno, tu sam da pomognem a i svi ostali na forumu.![]()
Thanks Palmane znam zašto su neki postali uvrijedljivi odjednom, kao da dođem na forum s ciljem ,da vrijeđam.
![]()