archistudio
Obećava
- Poruka
- 98
Ja u Srbiju nisam ni dosao vec sam rodjen u njoj i tu sam citav svoj zivot...Zavrsio ovde srednju pa rekoh ajde i fakultet ali sada mi doslo da pokusam i preko.
Znas kako se kaze,slusaj starije ali ne idi za njima.
Niko ne moze da ti odgovori na pitanje: "Sta bi uradili vi na mom mestu"
Mlad si,probaj,sracunaj se da li je vredno izgubiti godinu...u svakom slucaju moci ces da odes kada hoces,pod uslovom da ovde ne izbije gradjanski rat ali i tada ces moci samo malo teze
Ja sam bio u slicnoj situaciji kao i ti...imao sam ponudu da odem u inostranstvo,cekao me posao,nisam otisao iz odredjenih razloga,citao sam forume na krstarici,pricao sa ljudima da li da idem ili ne,svako je odgovorio na svoj nacin....na kraju sam odlucio kako sam ja hteo
Ne slusaj nikoga ,samo sebe,i uvek sebi kazi: tako sam odlucio jer sam smatrao da je to u tom trenutku bila ispravna odluka
Jedno sigurno znam: nisam ti uopste pomogao

Nasi fakulteti su dobri,veruj mi na rec,to iz iskustva govorim....jedino nam je zemlja toliko crnjena od strane BBC-a i CNN-a da kad pomenes Srbiju svi se najeze.Australijanci pojma nemaju gde je Srbija,tako da ti je tamo vredno jedino koliko dobro govoris engleski i sta znas da radis
i Srecno.

Valjda zato ovaj narod ne daje puno na čitanje raznih pisanija, najbolje pitaš ljude da ti objašnjavaju, pa ih posle ispljuješ jer ništa nisi razumeo 
I.S. Jastrebov.
7/6/5.5/5
pa mislim da bih ipak da idem negde a Au mi je mozda i najbolji izbor.
nego sam ovde koristio pretragu) i imam 110 bodova, ako bih isao na vizu 176...
ti dobijaš ili ne pozitivan assessment na osnovu toga što si radio prvenstveno.