Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
Dobro, pročitao sam sve, idem da apliciram za NZ, sad mi se kod njih pojavilo zanimanje, kad su ovi glupOZI izbacili, pa ću posle da se vratim kad me i ovi izbace.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi namiguješ tu sa ta tvoja tri oka

Ćuti tu. Vidiš da namiguješ.Tree...pa ti postajes hmm, nemoralna gospodja![]()

Pozdrav svima,
evo posle dve nedelje da se javim iz Australije, za sada su svi utisci vise-manje dobri. Jos nisam dobio telefon i internet da bih vam mogao detaljnije sve opisati. Budite strpljivi.
Izvinjenje Jagodincu ali jos nemam one informacije koje su njemu potrebne.
Sto se tice nalazenja kuce to je malo zeznutu, dobro bi bilo iznajmiti sobu u jeftinom hotelu i onda traziti.Da ponesite preveden dokument o vlasnistvu nad imovinom, dobro dodje kada trazite ovde kucu i da ne moze se iznajmiti kuca iz Srbije.
.

A pošto si me podsetio, pitam slavo12: gde si ti, ideš li ili ne ideš? Ako ideš, da mi prepustiš svoje mesto u EU![]()

VISA GRANT DATE: 09 October 2009
Dear Mr *******
I am pleased to advise that your application for a Class VE, subclass 175 Skilled - Independent
visa was approved on 09 October 2009 and visas granted to the following applicants:
Initial entry date
Now that visas have been granted the visa holders must make their initial entry to Australia as
holders of a Class VE, subclass 175 Skilled - Independent by no later than - 02 June 2010.
The initial entry date cannot be extended and a visa may be cancelled if a visa holder does not
enter Australia by that date.
Visa validity and multiple travel facility
This visa allows for unlimited travel to and from Australia until its visa expiry date, 09 October
2014. After this date, visa holders must obtain a resident return visa if travelling overseas and
wanting to return to Australia as permanent residents. Please refer to the paragraph on the
Resident Return Visa for further information.

Pre nego sto nazovem mamu, mislim da bi bilo u redu prvo Vas da obavestim:
I tako dalje i tako dalje![]()
vatromet:

Nadam se da ces 'povuci nogu' i da ce uskoro jos neko za tobom

))