Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
E pa Mr.Tree,stvarno si đavolak
Što nam (im) bre to čoveče radiš ?
Vidiš da će (ćemo) da dobijemo morsku bolest
od Surfovanja što po Topic-u, a što po Forumu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna kada se salje vojna knjizica i sta se desava sa validnoscu assessmenta ako si u isto vreme radio i bio na civilnom sluzenju vojnog roka?
Imao sam neku ideju u glavi da probam doci do Au preko Novog Zelanda. Malo sam ovih dana ceprkao po raznim sajtovima, i naravno naisao na zid u koji odpocetka udaram...ielts.
Za priznavanje diplome u Au mi treba academic 7, a ovi na N.Z . traze 7.5 i to minimum iz 7 iz sva 4 dela.![]()
![]()
Ljudi moji , sta je ovo...ceo svet odlepio za ieltsom. Ne bi me cudilo kad bi sutra uspeo da odem u Au i u prodavnici mi trazili da pokazem sertifikat da sam ga polozio..![]()
Zato mi ne preostaje nista drugo, nego da pobijem govHa, i gotova stvar....![]()
Jesu ali za procjenu kvalifikacija, ne za vizu, bleso , a sad je bio i Ielts. Nisu poslali aplikaciju prije engleskog, a papiri o vojsci im sigurno nisu trebali za assessment!Zašto to sad pitaš, kad ste, koliko se sećam završili pozitivno assessment?.
Zamišljaj, zamišljaj...
He he upravo sam te ovako zamišljao kad se naljutiš
Vidim ja da ti je dosadno, odmah sam ti znala dijagnozu...šta ću, malo mi je dosadno ovih dana, pa reko' da razdrmam forum malo, al' ne vredi s vama se igrati, odmah se bijete.
Ma niko se ne ljuti, ovo je bilo super,taman da se malo izasmijemo , i meni je dosadnoUps, evo i Mikica se probudila, pa izvadila oklagiju. Tebe sam i hteo da prodrmam malo, da se ne olenjiš.
I da, izvinjavam se, hteo ja da ranije demantujem, nego zaboravio, sad sam se setio
Evo baš sad u Amidžićevoj emisiji, Novak Đoković je izjavio da je Australija zemlja koju bi izdvojio od svih zemalja i mjesta na svijetu, kao najbolje mjesto za život itd...
Sve Vas na forumu "Australija i Okeanija "puno,puno,puno pozdravljam posebno moju neznanu drugaricu T....u.
Jeste Palmo i ja sam sinoćke gledala,čovek (Đoković) je prošao ceo svet ali Australija mu je najbolja ! A vala i nama će biti !!!!![]()
![]()
.I zamisli spletove okolnosti i sudbine opet bukvalno prekosutra od poziva od strane Bocha(spremi se sada da ne padneš sa stolice)dolazi mi na kapiju kuće beli VW Pasat karavan sa diplomatskim tablicama iz ambasade Au u Beogradu sa mojom kopijom aplikacije u rukama..
U meduvremenu završim obuku za Junkers gasne kotlove,postanem centralni servis za Vojvodinu za Bosch i krenem da razbijam poslom kada ono na mejl stiže poruka da mi je dodeljen "kejs ofisir" i reče jadan koji.
I sada ja razmišljam:Bosch vijam tri godine a Australiju jednu godinu,i tako ti ja izbrišem poruku moga "ofisira" bez prevodjenja i opredelim se za Bosch.U fazonu ako odlučim da idem preko opet Nemačka je bliže,autom par sati.
Sve ti ovo pričam iz jednog razloga.Ambasada ipak nema samo funkciju lepljenja vize u pasoš,ima ona i svrhu provere onih koji podnesu molbu ali samo po nalogu iz Australije.
U svakom slučaju svima koji žele da odu u Au želim sve najbojlje i želim da uspeju.Ono što im posebno želim je da im se ne dogodi ono što i meni jer donošenje odluka u tim momentima je jako teško jer ispred sebe imaš dva zida,samo jedan moraš da preskočiš a o onome što je iza znaš tek toliko koliko od drugih iz priča.
Svi ste tako divni i puni nade za boljim životom.
Žalosno je to što smo prinudjeni da za boljim životom odlazimo odavde gde su nam koreni i gde smo rodjeni.
Sve Vas na forumu "Australija i Okeanija "puno,puno,puno pozdravljam posebno moju neznanu drugaricu T....u.
Dobar jutar Hexy!
Vidim gledala si emisiju sinoć. A što se izasmijah ( doduše jeste malo morbidno) Oskaru, i to kako je onog naveo da prizna kako mu je stvarno milo kad neko počine!![]()
Ne Hexy, Oziji traže Ielts iz drugog razloga, a to je filterisanje dolaznika, vjerovatno onih Kineza, jer ipak je njima teže učiti engleski no nama! Prelazak sa onog njihovog pisma na latinicu nije baš lak...
Citat:
Original postavio hexy love oz![]()
Jeste Palmo i ja sam sinoćke gledala,čovek (Đoković) je prošao ceo svet ali Australija mu je najbolja ! A vala i nama će biti !!!!![]()
![]()
Ne bih da kvarim euforiju, ali zar je bitno šta jedan naš seljak (pa makar bio i od najvećih) misli o zemlji u kojoj mi mislimo da živimo?Mislite da je on položio IELTS kao što će adams sa svim osmicama?
![]()
A NAŠ Adams ima da dobije te 8-ice,nezvao se on Adams !!!![]()
![]()