Tamara Dragana
Početnik
- Poruka
- 13
Da li se i vama desilo nekad da ste nasli neki posao, a da se gazda lose ponasa prema vama? Da nema niakve pristojnosti, niti da se izrazava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ume ni HVALA da kaze?
Nista nas vise ne moze iznenaditi.
Da, jeste. I za ne poverovati, da kada sam dobijala platu, u moru novčanica, jednom osvane mi i jedna lažna. Šta da Vam kažem...Šok. Šok najstrašniji. Mislila sam da ću odlepiti.
Imala sam nedavno posao koji sam volela, lep posao, lepa plata, dobre kolege, lepo mesto a onda su doveli coveka koji je ponasanjem, neznanjem i sujetom sve pokvario. Vidim ostala je samo jedna kolegica jos uvek tamo a firma nazaduje...Ali on je direktorov covek.
Sa druge strane, dve godine se cupam sa radnicom u nekom svom malom poslu i dve godine joj nikad nije klasnila plata niti doprinosi, niti joj je neko rekao pola ruzne reci. Prvi put kad nisam uspela da naplazim potrazivanja i plata zakkasnila pet dana spremila se i otisla.
Ne znam sta da kazem.
Na poslu sam uvek profesionalna, ako mi se ne svidja kako se radnik odnosi prema kolektivu ili prema radu dam mu otkaz, bez i jedne jedine uvredljive reci ikada.
Hvala? Vise puta sam cula ribo, picko i takve stvari, nego hvala.
Jednostavno, hteo je da te smota u krevet, to je sada in kod jebbenih poslodavaca.
Ako nećeš - otkaz, nađe se već "zašto" - namesti ti nešto, ako pristaneš, možeš i šef da postaneš. A to ti ne preporučujem.
Problem je u tome sto ja imam 20 godina, a on 50..naravno da ne bi pristala ni da je mojih godina
![]()
sto sta fali![]()
sam sam sef..no ne bih imao nisto protiv.. dobro bi bilo spojiti mladost i iskustvo..na poslu mislim..![]()
ljuta..ogorcena..Pardon...![]()