Slonce Legenda Poruka 56.944 25.11.2015. u 16:55 - Posao , auta , rad na 3 meseca itd. #101 EnjoytheSilence: E jesi ljudna, ti bi da ti naša drugarica pushi dok nas hrani? Užas Kliknite za proširenje... ma divan bre cho'ek...a vetj se zabrinuh da bi morali i da ebemo
EnjoytheSilence: E jesi ljudna, ti bi da ti naša drugarica pushi dok nas hrani? Užas Kliknite za proširenje... ma divan bre cho'ek...a vetj se zabrinuh da bi morali i da ebemo
Leon01 Buduća legenda Poruka 48.570 25.11.2015. u 17:16 - Posao , auta , rad na 3 meseca itd. #102 Slonce: ma divan bre cho'ek...a vetj se zabrinuh da bi morali i da ebemo Kliknite za proširenje... Tipican balkanac on bi da da pare padaju sa neba a niks arbajt
Slonce: ma divan bre cho'ek...a vetj se zabrinuh da bi morali i da ebemo Kliknite za proširenje... Tipican balkanac on bi da da pare padaju sa neba a niks arbajt
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.045 25.11.2015. u 18:51 - Posao , auta , rad na 3 meseca itd. #103 Leon01: - - - - - - - - - - Imas Paranormalnu Kliknite za proširenje... Šta ti mene stalno pominješ ? Aa?
Leon01: - - - - - - - - - - Imas Paranormalnu Kliknite za proširenje... Šta ti mene stalno pominješ ? Aa?
Slonce Legenda Poruka 56.944 25.11.2015. u 20:22 - Posao , auta , rad na 3 meseca itd. #104 Leon01: Tipican balkanac on bi da da pare padaju sa neba a niks arbajt Kliknite za proširenje... eee...jedno je raditi,drugo je voleti svoj pos0 kad porastem...bitju degustator u javnoj kutji - - - - - - - - - - RužnaKoLopov: Šta ti mene stalno pominješ ? Aa? Kliknite za proširenje... pa vish da ti se dopada chovek...a ti njemu?! navijam za vas
Leon01: Tipican balkanac on bi da da pare padaju sa neba a niks arbajt Kliknite za proširenje... eee...jedno je raditi,drugo je voleti svoj pos0 kad porastem...bitju degustator u javnoj kutji - - - - - - - - - - RužnaKoLopov: Šta ti mene stalno pominješ ? Aa? Kliknite za proširenje... pa vish da ti se dopada chovek...a ti njemu?! navijam za vas
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.045 25.11.2015. u 20:25 - Posao , auta , rad na 3 meseca itd. #105 Slonce: eee...jedno je raditi,drugo je voleti svoj pos0 kad porastem...bitju degustator u javnoj kutji - - - - - - - - - - pa vish da ti se dopada chovek...a ti njemu?! navijam za vas Kliknite za proširenje... Ja se jedino mojoj majki dopada a i to jer me neizmjerno voli . A muškarcima inace nisam nesto dopadljiv nisam nikad ni bila
Slonce: eee...jedno je raditi,drugo je voleti svoj pos0 kad porastem...bitju degustator u javnoj kutji - - - - - - - - - - pa vish da ti se dopada chovek...a ti njemu?! navijam za vas Kliknite za proširenje... Ja se jedino mojoj majki dopada a i to jer me neizmjerno voli . A muškarcima inace nisam nesto dopadljiv nisam nikad ni bila
Slonce Legenda Poruka 56.944 25.11.2015. u 20:27 - Posao , auta , rad na 3 meseca itd. #106 RužnaKoLopov: Ja se jedino mojoj majki dopada a i to jer me neizmjerno voli . Kliknite za proširenje... da si jedinica...razumeo bih zenu moja nema izbora
RužnaKoLopov: Ja se jedino mojoj majki dopada a i to jer me neizmjerno voli . Kliknite za proširenje... da si jedinica...razumeo bih zenu moja nema izbora
Leon01 Buduća legenda Poruka 48.570 25.11.2015. u 20:29 - Posao , auta , rad na 3 meseca itd. #107 RužnaKoLopov: Šta ti mene stalno pominješ ? Aa? Kliknite za proširenje... Pa kad smo stari forumski drugari - - - - - - - - - - RužnaKoLopov: Ja se jedino mojoj majki dopada a i to jer me neizmjerno voli . A muškarcima inace nisam nesto dopadljiv nisam nikad ni bila Kliknite za proširenje... Dopadljiva ili ne bitan je sporet ;-) Poslednja izmena: 25.11.2015.
RužnaKoLopov: Šta ti mene stalno pominješ ? Aa? Kliknite za proširenje... Pa kad smo stari forumski drugari - - - - - - - - - - RužnaKoLopov: Ja se jedino mojoj majki dopada a i to jer me neizmjerno voli . A muškarcima inace nisam nesto dopadljiv nisam nikad ni bila Kliknite za proširenje... Dopadljiva ili ne bitan je sporet ;-)
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.045 25.11.2015. u 20:34 - Posao , auta , rad na 3 meseca itd. #108 Slonce: da si jedinica...razumeo bih zenu moja nema izbora Kliknite za proširenje...