poruke za forumashe/ce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam blokirana kao Og. Mogu se registrirati, ali ne i poslati post, pa cu to uraditi ovdje dok me nisu i tu blokirali:

P.S. Neka cokolada... uspjesno je privukla moju paznju, pa sam htjela da je pogledam malo detaljnije, medjutim, to se ispostavilo nemoguce jer sam greskom bacila pakovanje, pa ne znam proizvodjaca i ne mogu je pronaci na netu. To je zapravo (medicinski) dodatak prehrani s tim okusom. Na pakovanju nema naziva na srpskom, nego nesto tipa Chocolade, Chokolade ili nesto slicno.

Poslednja izmena:
poruka za kolacica ...ja usla na dvvd da vas pitam dal ste bre svesni da neko moze da zloupotrebi vase fotke i videla popa..pa zaboravila. :lol:

- - - - - - - - - -

covek danas vise ni sa kim ne sme da se slika...otkud zna gde sve moze njegova slika da bude objavljena. i mene pitaju sto se ne fotkam...pa zato.

pa sta da ti porucim, go home and die

- - - - - - - - - -

americki general kad je bila bitka of bulge, slao izvidnicu, stavio dva klinca od 18 u dzip i reko im vozi dok ih ne upucaju. da valjda sazna gde su nemachki polozaji. ako lazem ja lazete i vi. milioni muskaraca izginulo. al koga dzebe, potrosna roba jelte

ja ne bih bila moderator ni za sta.ljudi su tako nevaspitani da se moderaciji svakodnevno obracaju sa kretenko,debilu,smaracice,samo zato sto im obrise nesto totalno nebitno,ili ih opomenu da ne spamuju.svasta bre moraju da gutaju.ja bih birala moderatore po kazni.nisi bio dobar,e ti si ove nedelje moderator :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back