poruke za forumashe/ce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne bih bila moderator ni za sta.ljudi su tako nevaspitani da se moderaciji svakodnevno obracaju sa kretenko,debilu,smaracice,samo zato sto im obrise nesto totalno nebitno,ili ih opomenu da ne spamuju.svasta bre moraju da gutaju.ja bih birala moderatore po kazni.nisi bio dobar,e ti si ove nedelje moderator :lol:
Dobro, ti nisi za čuđenje, tebi je ovo stvarno važno i emotivno si vezana za protok, dok u isto vreme nemaš pojma kako ovo funkcioniše. Bitno je da si tu i da se svi vole :lol:

ja ne bih bila moderator ni za sta.ljudi su tako nevaspitani da se moderaciji svakodnevno obracaju sa kretenko,debilu,smaracice,samo zato sto im obrise nesto totalno nebitno,ili ih opomenu da ne spamuju.svasta bre moraju da gutaju.ja bih birala moderatore po kazni.nisi bio dobar,e ti si ove nedelje moderator :lol:
Smoki, ti i nisi za moderatora, suviše si nežna duša i shvataš lično nečiju dijagnozu.
Ja ne bih bila moderator iz dva razloga: bila bih neposlušna Tab-u jer imam svoj stav po pitanju moderisanja, a drugi je što mi onda forum ne bi bio razbibriga za puštanje mozga na pašu nego bih morala i tu da trošim svoju ograničenu energiju.

- - - - - - - - - -

A Nemka je obrisala profil verovatno zato što ima pametniji način da troši svoje slobodno vreme.

poruka za prezivele moderatorke:
vas ukopava ogromna kolichina pristrasnosti i neobjektivnosti. uvek su kaznjeni jedni te isti chak i za najmanje prekrshaje "po pravilnuku" a ovde se moze prichitati jos gomila dozvoljenog, neobrisanog i nekaznjenog bullshita od strane vashih drugarica, tetaka, shvalera i ostale rodbine.

Kada brisem ne valja, kada ne brisem ne valja, kada kaznjavam ne valja, kada ne kaznjavam ne valja... Ma...

poruka za sve :

ne komentarisite moderatore, pravilnikom je to zabranjeno
..niti procenjujete na osnovu svojih subjektivnih misljenja
budite malo objektivniji, pogledajte oko sebe, sta se sve pise
i sta se sve radite pa ce vam se samo kasti`..ne samo na ovom pdf-u
vec i na drugim...i nije uvek trava zelena samo u vasem dvoristu

pribor za dijetu :D

1904170_656401194429851_6885157334634455188_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back