poruke za forumashe/ce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu da nadjem temu gde delimo savete.ja bih htela da podelim recept za masku za kosu.posle prvog stavljanja je vau,a danas sam stavila drugi put i ne mogu da verujem kako deluje
u 1mlaku kasiku mleka razmutiti 1 kasiku meda i razmutiti pola koccke svezeg kvasca.ostaviti 15 min na toplon da nadodje,pa u to umesati zumance.ja sam stavila i kasiku kokosovog ulja
kosa se prvo opere i isfrotira da ne curi.stavi se maska,pa plasticna kapa,zagreje fenom i uvije preko peskir/stoji 1 sat.
posle se samo ispere dobro,ne ide sampon i stavi se regenerator
ovo gore od priprema za gengbeng

ne mogu da nadjem temu gde delimo savete.ja bih htela da podelim recept za masku za kosu.posle prvog stavljanja je vau,a danas sam stavila drugi put i ne mogu da verujem kako deluje
u 1mlaku kasiku mleka razmutiti 1 kasiku meda i razmutiti pola koccke svezeg kvasca.ostaviti 15 min na toplon da nadodje,pa u to umesati zumance.ja sam stavila i kasiku kokosovog ulja
kosa se prvo opere i isfrotira da ne curi.stavi se maska,pa plasticna kapa,zagreje fenom i uvije preko peskir/stoji 1 sat.
posle se samo ispere dobro,ne ide sampon i stavi se regenerator

ja sam se jednom u zivotu zeznula i stavila masku sa zumancem i maslinovim uljem i nikad vise
muka mi je nedeljama posle toga, iako sam kosu prala svaki dan samponom, bila od mirisa koji je kosa povukla :sad2:

ja sam se jednom u zivotu zeznula i stavila masku sa zumancem i maslinovim uljem i nikad vise
muka mi je nedeljama posle toga, iako sam kosu prala svaki dan samponom, bila od mirisa koji je kosa povukla :sad2:

a ja jos nisam oprala samponom.a znas kako lepo mirise kvasac kad raste :lol:
sve to nestane kad se kosa osusi.jedini problem sto je maska izuzetno tecna i cure ti mlazici jaja po celu i za vrat sat vremenaz:mrgreen:

Za kolegu, pazi ovaj slucaj - u razgovoru s agentom korisnicke sluzbe ustanovim da imam nevjerovatno visok broj poruka koje sam navodno poslala u prethodnih dva mjeseca (realno sam ih poslala svega par). Ja mu na to kazem da mi posalju ispis, a on meni kaze da posaljem zahtjev mejlom i ja to uradim. Vec slijedeci dan stize mi odgovor koji mi se ucinio neobican jer je sluzbeni mejl potpisan crvenim i to tekstom tipa dopadljiva i samopouzdana (i ime). Sad htjedoh tebi da ispricam o tom jer mi se crveni tekst s tim sadrzajem u sluzbenom mejlu ucinio neobicnim i odem na mejl jos jednom pogledati koji konkretni pridjevi su koristeni da ti tocno prenesem, kad - nema niti tog odgovora, niti se medju poslanim mejlovima moze pronaci mejl koji sam ja poslala njima - kao da su u zemlju propali.
(O bonbonu, naravno.)

Za kolegu, pazi ovaj slucaj - u razgovoru s agentom korisnicke sluzbe ustanovim da imam nevjerovatno visok broj poruka koje sam navodno poslala u prethodnih dva mjeseca (realno sam ih poslala svega par). Ja mu na to kazem da mi posalju ispis, a on meni kaze da posaljem zahtjev mejlom i ja to uradim. Vec slijedeci dan stize mi odgovor koji mi se ucinio neobican jer je sluzbeni mejl potpisan crvenim i to tekstom tipa dopadljiva i samopouzdana (i ime). Sad htjedoh tebi da ispricam o tom jer mi se crveni tekst s tim sadrzajem u sluzbenom mejlu ucinio neobicnim i odem na mejl jos jednom pogledati koji konkretni pridjevi su koristeni da ti tocno prenesem, kad - nema niti tog odgovora, niti se medju poslanim mejlovima moze pronaci mejl koji sam ja poslala njima - kao da su u zemlju propali.
(O bonbonu, naravno.)
Menjaj lozinku ;)
stavi najmanje 30 karaktera.

za elektriku:
krenem da kupim deci nesto za umivanje,penu ili gel i put me nanese u lili.obicno im kupim niveu,oko 500 ili afroditu oko 600 din
setim se da si ti rekla da je na akciji velnea krema i pena,ta dva kostaju samo 206 dinara.pored kase vidim i velnea mleko za telo za 135 din.uzmem.za te pare,sta fali.kad kasirka kaze,e posto ste uzeli tri njihova proizvoda evo mi castimo i njihov gel za tusinjanje.jogurt mandarina.mirise,kasikom da ga jedes
i tako ja izadjem sa 4 proizvoda koja mi trebaju za 340 dinara.a na racunu jos zakaceno kako imam popust u jednoj laboratoriji u n sadu za vadjenje krvi 20 %
kao da je bio deda mraz

za elektriku:
krenem da kupim deci nesto za umivanje,penu ili gel i put me nanese u lili.obicno im kupim niveu,oko 500 ili afroditu oko 600 din
setim se da si ti rekla da je na akciji velnea krema i pena,ta dva kostaju samo 206 dinara.pored kase vidim i velnea mleko za telo za 135 din.uzmem.za te pare,sta fali.kad kasirka kaze,e posto ste uzeli tri njihova proizvoda evo mi castimo i njihov gel za tusinjanje.jogurt mandarina.mirise,kasikom da ga jedes
i tako ja izadjem sa 4 proizvoda koja mi trebaju za 340 dinara.a na racunu jos zakaceno kako imam popust u jednoj laboratoriji u n sadu za vadjenje krvi 20 %
kao da je bio deda mraz

...sto samo za Elektriku, kad i mi drugi volimo da znamo :)

....e sto ja volim to tako kad dodje skoro pa kao negde cena jednog proizvoda, milina...oni na kasi imaju cesto i dezodoranse za 99 dinara,
ja sam uzela jednom da probam od tad sve pratim kad ih izbace po toj ceni....dugo traju, i odlicni su...

...inace ne mora da bude ta takva usteda uvek i prava...neki dan kupim u ono pvs ili kako se vec zove radnji ispirac za wc solju za 97 dinara
dodjem kuci i da ga okacim kad on slomljen, samo sreca pa je eto sve iscurelo unutra pa je bar tog dana mirisalo kako treba....fakticki sam
bacila te pare...al ajde trebala sam bolje da gledam samo ne znam kako kad se od one plastike ni ne vidi nista...

Odskoci u troskocima da te ne cimnem tako da se rastavis na ne sastavne molekule. :aha:

-----------------------------------

Paljba pacenice da ne bude blokerski. :aha:

----------------------------------------

Cuvaj se nje.Ona se prenemaze,za mir je,ljubav i folira samo tako jer to prolazi.Ljigava nistarija koja ce te unistiti ako se dokacis bas jer se pravi blesava a nasanka te. :aha:

Poslednja izmena:
za elektriku:
kao da je bio deda mraz

Баш ми је драго што си тако добро прошла. :)

mislim da mi posle vaših postova treba dupla kafa , ne, ne...nešto žestoko
ništa ne razumem
koji sam ja krstarac kad forumaše/ice više ne razumem

Ako ja nesto mogu da ti pomognem - slobodno se obrati. :-)
Uzgred, nestao mi nocasnji post s teme Nemam cime da se qurcim gdje sam odgovorila na post Guru42 pitajuci da li se radi o lutriji za koju sam postavila link prije koji dan (ni tog posta nema vise). A druge se lutrije prisjetih uz onaj nesretni pokusaj zaposlenja.

Ocekujem da se post sadrzi do slijedece posjete forumu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back