frostgirl
Veoma poznat
- Poruka
- 12.069
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nijedan astrolog ne može znati šta je u mojoj duši. Šta je u tvojoj. Šta je bilo izmedju nas. I šta smo imali. Jeste, možda sam slaba i možda sam veceras upropastila i najmanju šansu da te opet imam. Da si opet moj. Da si opet mojue najnežnije i najmilije. Ono što Astro B. nikada neće znati, je koliko ja tebe volim. Zaista. Koliko si ti osećajan i pazljiv. Nežan i romantičan. Jednostavno, ja ne mogu da poslušam njegov savet u vezi tebe, jednostavno ne mogu, kada te poznajem i znam kakav si i kada moja duša vapi da sve ovo kažem i napišem. Koliko mi nedostaješ i koliko te sanjam. Ja tebe poznajem i znam koliko si osetljiv i da si sada mala skoljkica. Jednostavno, ja niam neko ko ume da cuti. Stoji, zabranio si mi da pišem. Ostaje mi jedino da se nadam, da mozda ponekad, nekad...iz prikrajka citas sve ovo mozda, ostaje da se nadam da negde ponekad mozda ipak nekad plačnim očima procitas sve ono sto napišem...ono sta pišem. Pišem, jer sve to nisam stigla da pokazem, da kazem. I to je potpuno ok, sto kazes da si sada sretan ili samo tako kazes. U svakom slucaju, sta god da je, ako si ti sretan i ja sam zbog tebe. Kako je meni zbog toga, to sam Bog zna, jer mi tesko i pada sama pomisao da te neke druge usne ljube. Jednostavno ceznem za tobom i tesko mi je. Strasno sam nesretna. Jer me boliš. Jer hocu iz koze da iskocim kada vidim na ulici nekoga ko ljubi neku na nacin na koji sam ja tebi bila draga. Prolecu mi neke jako lepe šale na um, padaju na pamet...Još uvek mogu da osetim tvoje dodire. Tvoj miris. I da cujem tvoj osmeh. Želela sam sve sa tobom. Zaista. Plačem. Teško mi je bez tebe. Ne verujem u ono sto kazu, jer ja tebe poznajem. I znam da reaguješ samo na lepo, jer si osećajan kao ja. Jer smo isti. I nisam poslusala savet. Jer te volim. Jer znam ko si. U duši. Ja to znam. Ne mogu da slušam druge, jer ja sam sa tobom provodila vreme, momente i trenutke neznosti. Trenutke najvece srece i duboke patnje. Molim te, vrati mi se ako postoje ikakve šanse. Sve ce se rešiti. Molim te. Bojim se da neko drugi se budi pored tebe. Svakako imaš pravo an to, niko to ne spori, ali meni to teško pada. Nije kasno. Uzasno me povredjuje to sto radiš. Uzasno. I ja znam da to znaš, kao i da znaš da sam ti i dalje odana. I da patim. Sanjam svaki dan, kako dolaziš kod mene na posao...okrenuta sam ti ledjima i neko kaze, izvolite, i aj cujem tvoj glas... Nije, ja to znam, ako osećaš još uvek ono što i ja. Oboje smo pali na testu..Testu zivota. Ja sam se uplašila, ti nisi umeo da sačekaš. Morali smo oboje da budemo drugaciji. Ljudski je grešiti, veličina je praštati. Pomozi mi. Pomozi nama ako još postijimo uopšste MI, negde u tvojim najtananijim delovima duše. Volim te najviše. Tvoja medena.
to zelim!

. Znam, pretpostavila sam ja po postovima to, kao i po statusu. Žao mi je mnogo.
Ne daj se, biće sve ok.

Nikad nisam bila sretnija. Sada znaš.