judeo-hriscanstvoA sad probaj i nešto pametno da kažeš.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
judeo-hriscanstvoA sad probaj i nešto pametno da kažeš.
Особа која је ово изјавила или нема појма шта прича или је рекла ово у неком другом контексту (застрашивање, приказивање моћи....).Порука из Израела: Нуклеарне ракете су спремне, време је за судњи дан
Ревитал Готлив, чланица странке израелског премијера Бењамина Нетанијахуа, позвала је на коришћење најјачег оружја у борби против Хамаса.
Ревитал Готлив, члан Кснетеа из редова Ликуда, странке израелског премијера Бењамина Нетанијахуа, позвала је на коришћење најјачег оружја у борби против Хамаса.
Она је рекла да би израелска војска требало да употреби пројектиле „Јерихон“ да би „поравнала Појас Газе“.
– Оружје судњег дана. Ово је моје мишљење. Нека Бог сачува сву нашу снагу. Само експлозија која потреса Блиски исток вратиће овој земљи достојанство, снагу и сигурност! Време је за судњи дан. Пуцање моћних пројектила без ограничења. Иначе нисмо урадили ништа. Не са паролама, са продорним бомбама. Без милости! – рекла је Готлив у уторак.
Шта је „Јерихон“?
„Јерихон“ је врста израелске интерконтиненталне балистичке ракете (ИЦБМ) која може да погоди мете било где на свету. Израел је ову ракету развио током 1960-их година, дугачка је 15 метра и тешка је око 30 тона.
Домет до којег може да иде износи између 4.800 и 6.500 километара. Сматра се да Израле има између 100 и 200 нуклеарних бојевих глава, али то никада званично није потврђено, а ни демантовано.
https://srbin.info/svet/poruka-iz-izraela-nuklearne-rakete-su-spremne-vreme-je-za-sudnji-dan/
Домет до којег може да иде износи између 4.800 и 6.500 километараОсоба која је ово изјавила или нема појма шта прича или је рекла ово у неком другом контексту (застрашивање, приказивање моћи....).
Вероватно се и на то мисли али оваквим атомским решити проблем у Гази је сулудо .Домет до којег може да иде износи између 4.800 и 6.500 километара
naravno da je pretnja upucena iranu, gaza im je tu ispred nosa, ali bajden je sprecio 3.s.r.
Бајден спречава Трећи светски рат? „Нема доказа да су Иран и Русија умешани“
ideoloski pozicionirane politicke partije kao komunisti i nacisti npr. vise ne mogu ljude da pokrenu na ratove, revolucije, krvoprolica, pa se uvode religije kao adut, te se i one grupisu u koalicije: otvoreno smo zauzeli judeo-hriscansko stanoviste protiv muslimana, pa zasto i oni ne bi napravili koaliciju prethodno se izmirivsi, prevazilazenjem razlika siita i sunita? saudi i iran se pomirise, a videcemo da li ce nastaviti normalizaciju turska npr, sa izraelomВероватно се и на то мисли али оваквим атомским решити проблем у Гази је сулудо .
Има ту још једна ствар а то је да овде највише учествује Хамас а Хезболах не, бар колико сам ја испратио - можда грешим, а Хамас су сунити и нису непријатељи са Ираном али нису баш ни у превеликој љубави са њима. Хезболах су шити и они су у великој љубави са Ираном. Мада Американци су успели да ратом у Сирији помире ове две фракције па чак, некада, и уједине.
Добио сам скоро информацију да су поједини делови Хамасових ракета стизали и из Судана. Не знам колико Иран има утицаја тамо. Ипак је то далеко доста од њих.
Мада ракете јако личе на иранске али не мора ништа то да значи јер сви такви пројектили воде порекло од старих совјетских пројектила 9K52 из раних 60-их и готово сви личе једни на друге.
Наш став који се поклапа са јудео-хришћанским, како ти рече, мислим да је последица 90-их и доласком гомиле добровољаца (џихадиста) из разних држава и све ужасе које су чинили.ideoloski pozicionirane politicke partije kao komunisti i nacisti npr. vise ne mogu ljude da pokrenu na ratove, revolucije, krvoprolica, pa se uvode religije kao adut, te se i one grupisu u koalicije: otvoreno smo zauzeli judeo-hriscansko stanoviste protiv muslimana, pa zasto i oni ne bi napravili koaliciju prethodno se izmirivsi, prevazilazenjem razlika siita i sunita? saudi i iran se pomirise, a videcemo da li ce nastaviti normalizaciju turska npr, sa izraelom
mislio sam vise na zapadni stav koji pociva, pa da kazemo na protestantizmu, tj. bibliji, jer delimo sveta pisma, njihov stari, nas novi zavetНаш став који се поклапа са јудео-хришћанским
Када си поменуоmislio sam vise na zapadni stav koji pociva, pa da kazemo na protestantizmu, tj. bibliji, jer delimo sveta pisma, njihov stari, nas novi zavet
i u americi isto, odakle kazemo jewmerica? kako, zasto jese vladaju svetom, itd? anglo-cionisticka zavera, i muje iz irana takodje prozivaju cioniste, upravo taj termin koriste
колико знам ови из Израела су Сефарди а они који имају власт и моћ по свету су углавном Ашкенази. Колико знам Ашкенази гледају на Сефарде некако са висине и не сматрају их баш нешто за претерано блиске али хоће да им помогну.kako, zasto jese vladaju svetom, itd?
Korist im je da pobiju sto vise ljudi, izazovu da se ljudima smuce religije i da dovedu laznog mirotvorca.zasto im je to cilj?
sta se krije iza toga?
kakvu korist imaju od WW3?
Имам питање за тебе и људе сличног става и размишљања: шта мислиш да Иран има атомску бомбу да ли би је употребио?Домет до којег може да иде износи између 4.800 и 6.500 километара
naravno da je pretnja upucena iranu, gaza im je tu ispred nosa, ali bajden je sprecio 3.s.r.
Бајден спречава Трећи светски рат? „Нема доказа да су Иран и Русија умешани“
kakvu korist imaju od toga?Korist im je da pobiju sto vise ljudi, izazovu da se ljudima smuce religije i da dovedu laznog mirotvorca.
Molim te, šta bi se sve reklo da je npr neko drugi tako pretio. I prvo da izvedu oni koju probu pa onda da prete.To je samo izjava nekog poslanika. Šta su se sve nalupetali Putinovi poslanici da se ostvarilo bili bi u nuklearnom ratu odavno.
Ništa od toga. Izrael ima dovoljno konvencionalnih sredstava i obučenih ljudi da može da reši s HAMAS - om.
Te organizacije (Hamas, a posebno Hezbolah) su vojno jače od bilo koje evropske države osim nekoliko najjačih. Hezbolah je npr sam jači od Libana i Jordana zajedno, a ni Izrael se 2006. nije s njima proslavio, uopšte. Hamas je nešto slabiji, ali neuporedivo je jači nego što se misli.Ko zna ko je napao Izrael sa teritorije Gaze...Medijima nije za verovati.Čim je Hamas odmah priznao da je izvršio napad odmah mi sumljivi.A i da jesu oni ozbiljno im je pružena podrška.
Sta je sa americkim saveznicima? Malo-malo pa prete nuklearkama…..Порука из Израела: Нуклеарне ракете су спремне, време је за судњи дан
Ревитал Готлив, чланица странке израелског премијера Бењамина Нетанијахуа, позвала је на коришћење најјачег оружја у борби против Хамаса.
Ревитал Готлив, члан Кснетеа из редова Ликуда, странке израелског премијера Бењамина Нетанијахуа, позвала је на коришћење најјачег оружја у борби против Хамаса.
Она је рекла да би израелска војска требало да употреби пројектиле „Јерихон“ да би „поравнала Појас Газе“.
– Оружје судњег дана. Ово је моје мишљење. Нека Бог сачува сву нашу снагу. Само експлозија која потреса Блиски исток вратиће овој земљи достојанство, снагу и сигурност! Време је за судњи дан. Пуцање моћних пројектила без ограничења. Иначе нисмо урадили ништа. Не са паролама, са продорним бомбама. Без милости! – рекла је Готлив у уторак.
Шта је „Јерихон“?
„Јерихон“ је врста израелске интерконтиненталне балистичке ракете (ИЦБМ) која може да погоди мете било где на свету. Израел је ову ракету развио током 1960-их година, дугачка је 15 метра и тешка је око 30 тона.
Домет до којег може да иде износи између 4.800 и 6.500 километара. Сматра се да Израле има између 100 и 200 нуклеарних бојевих глава, али то никада званично није потврђено, а ни демантовано.
https://srbin.info/svet/poruka-iz-izraela-nuklearne-rakete-su-spremne-vreme-je-za-sudnji-dan/
више прича него озбиљноSta je sa americkim saveznicima? Malo-malo pa prete nuklearkama…..
Броје око 100 000 бораца у случају тоталног рата али језгро им чини око 5 000 ратника који имају највеће искуство. Врло су опасни ратници јер су добро утренирани, прекаљени у десетинама крвавих сукоба које су водили најчешће против вишеструко јачег непријатеља и мислим да у герилском начину ратовања на малом простору нема бољих у свету и да многе војске имају шта од њих да науче. Још да додам поптуно одсуство страха од смрти.Te organizacije (Hamas, a posebno Hezbolah) su vojno jače od bilo koje evropske države osim nekoliko najjačih. Hezbolah je npr sam jači od Libana i Jordana zajedno, a ni Izrael se 2006. nije s njima proslavio, uopšte. Hamas je nešto slabiji, ali neuporedivo je jači nego što se misli.
Lakse na Palestinu nego na Ruse udariti i reći počinje treći svetski rat.Americi i Izraelu je cilj Treci Svetski rat i sve idu da do toga dodje sto pre.
Svaka nuklearna sila ima svog MedvjedevaTo je samo izjava nekog poslanika. Šta su se sve nalupetali Putinovi poslanici da se ostvarilo bili bi u nuklearnom ratu odavno.
Ništa od toga. Izrael ima dovoljno konvencionalnih sredstava i obučenih ljudi da može da reši s HAMAS - om.
A neka ima i naciste koji bi pobili sve ljude.Svaka nuklearna sila ima svog Medvjedeva
"Money, money, moneyJa mislim da to nema veze sa prezaduzenoscu jer sve zemlje na svetu imaju ogroman spoljni dug, pa sad se postavlja pitanje da li postoji neki tzv. univerzalni poverilac i da li zaista neko ocekuje da ce taj dug biti vracen, ja mislim naravno da ono kad svako duguje svakom inda zapravo niko ne duguje nikom i verujem da niko ne misli da ce taj dug biti vracen.
Uostalom oni koji iza kulisa vuku konce i rade sve sto rade verujem da ne rade to samo zbog profita i novca jer oni poseduju banke i stamparije novca i nastampace novca koliko god da im treba, za njih novac nema nikakvu vrednost i njima je novac samo sredstvo manipulacije i porobljavanja covecanstva ali ne i konacni cilj, glavni cilj je verovatno mnogo dublje i verovatno nezemaljske prirode.
Mislim cinjenica je da od samog pocetka prakticno, od nastanka tzv. civilizacije zivimo u nehumanom svetu i svetu koji nije uopste po meri coveka i verovatno postoji nekakva mracna sila ili nekakav prediktor (da ne kazem neko "svevidece oko") koji svet drzi pod svojom kontrolom i covecanstvo prakticno kao svoje taoce, sad sad da li su to reptilijanci o kojima je govorio Dejvid Ajk ili neka vanzemaljska civilizacija, da li su to nekakve metafizicke mracne demonske sile koje egzistiraju na nekoj drugoj astralnoj ravni i nekim drugim frenkvencijama ili mozda mi zaista zivimo u nekoj makro-kosmickoj "kompjuterskoj simulaciji" pa je sve ovo deo neke kosmicke igre ono ne mogu da tvrdim a verovatno nije sad ni toliko bitno u ovom kontekstu ali sam prilicno siguran da na vrhu te piramide i na vrhu da kazem lanca ishrane nisu nikakvi bankari, industrijalci ili ta neka imena koja ljudi pominju i sta ja znam vec su i oni tu samo sluzbenici i korisni idioti a da je pravi uzrok svega sto se desava verovatno mnogo dublji i misteriozniji i verovatno nezemaljskog porekla.
Anal Bareback?ова је нека јеврејска Лена Бербок!
Pa daaaaa, za razliku od ovih nuklearnih redikula, oni bi pobili samo neke ljude!A neka ima i naciste koji bi pobili sve ljude.