- Poruka
- 129.144
veruj mi , pratim..Slabo pratis.
znam jako dobro cene od srbije do amerike preko evrope.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veruj mi , pratim..Slabo pratis.
evo ti primer.
![]()
https://www.tradeinn.com/trekkinn/en/timberland-garrison-trail-low-goretex-shoes/137409844/p
ja sam bas ovaj model uzeo pre dve godine u uscu u timberland prodavnici bas na crni petak kad je bila rasprodaja, znaci bio je aktuelan model koji je izasao tek par meseci ranije..sa 200 evra bio je oboren na 100 evra i kupio sam
tako da..nista tu nije mnog povoljnije, nego se ljudi uhvate sto nadju nesto na akciji pa pricaju kako je 30% povoljniji..timberland nije...kupovao sam gai u srbiji i u nemackoj
pripada alibaba grupi, ali je alibaba za kupovinu na veliko a aliexpress na malo."Али", јел' то "Алибаба" ?
pripada alibaba grupi, ali je alibaba za kupovinu na veliko a aliexpress na malo.
Пропустио си лепа предпандемијска времена.ja biram free shiping ali ja sam nov u ovome, tek sam imao prvu porudzbinu
vidim ima i sa placenom postarinom koja je nekad bas visoka ali ima i povoljnih postarina od par stotina dinara..sve zavisi.
placam karticom.
iskreno malo sam se napalio..vec imam bookmark sa vecim brojem proizvoda..cekam da ovi poruceni proizvodi dodju da vidim kako sve funkcionise pa da uzmem malo ozbiljnije stvari.
Шарено, од 0 до пар хиљада динара.Мораћу наћи времена да прочитам све што је написано,
много ме тога интересује:
и колико је поштарина,
Да.да ли се купују само ствари произведене у Кини,
И то сам налазио, али једном када сам поручивао преко Banggood. Ипак је Али најбољи.да ли има половних ствари,
Нема поузећем, то је могло 2005, иначе сада не може. Само преко картице.како се плаћа - унапред или поузећем,
То су ти неке измишљене акције, као у Србији.Pa jeste povoljniji. Ti imas akciju u Srbiji jednom-dva puta godisnje.
Ovde su stalno neke akcije.
Bukvalno, od 10 puta kad pogledam nesto da kupim, 9 puta nadjem to sto trazim na nekoj akciji.
...
Нема поузећем, то је могло 2005, иначе сада не може. Само преко картице.
...
Zavisi od banke koju koristis, neke traze neke ne. Ako mislis da ti se potvrdi porudzbina, prvo treba da se prihvatio - ako prodje nacin placanje, pa onds ide pripremanje pa tek onda slanje. I kada je private I posalji dobijes mail.brate, moze da bude najlepsi na svetu, ako nisu cene povoljne ne treba mi
intefejs mu je bas intuitivan, kad sam prvi put seo, sve sam se snasao..jedina zamerka mi je sto se ne radi verifikacija kupovine putem sms-a ali aj da je na cepidlacim.
Apsolutno netacno, Amazon pravi akcije, ako je Retail narudzbina onda su 100% original. Drug kupi TV, u radnji bio 2800e na Amazonu popust/akcija 40% snizenje. Prime kupci imaju prime deals, par dana ranije nego ostali pa mozes da kupis super stvari...ako je cena niza nego u timberlandovoj ofijalnoj prodavnici onda su fake cisto da znas.
Naravno, al da mozes recimo u vukovaru ds uzmes sanduce ili tako nesto onda nikakav problem..a sto se tice srbije, problem amazona je postarina koja se placa a za neke proizvode ume da bude i osetna... vec sam gledao.
Zavisi od akcije I prime dealsinace ne verujem da su cipele kod nas 24.000 a u nemackoj timberlandovoj prodavnici 13.000
Kada je retail order dve je moguce, sve radi Amazon, I prodaje I salje...znam dosta dobro cene tih stvari i ovde i u inostranstvi posto dosta putujem i te stvari kupujem ..daj mi linkove da pogledam..
Може, девизна Виза, ништа посебно од картице.Каква врста картице ?
Девизна Виза, рецимо ?
Ма немој да се стресираш. Ево како сам ја радио, на самом сајту никада нисам ишао на опцију save. Kaд ми нешто треба, увек укуцам број картице и то је то. Мада није место за страх, ипак је то Али, не брини.Одувек ме било страх да некоме дозволим да ми уђе у картицу.
На Алију су цене нпр у еврима, тј. не можеш са картицом за плаћање у Србији плаћати у иностранству. Дакле девизна виза може.Немам неког искуства, имам обичну Дебитну динарску картицу, Текући рачун,
и тако од куће рецимо плаћам комуналије и сл.
Имаш Banggood i Gearbest.Ali je spor. Amazon je keva!
AliExpres ima mLogo ruzan interfejs, uzasan user experience. Nekako me odbija.
Имаш Banggood i Gearbest.
Много леп изглед.
Али тај изглед кошта.
Све што нађеш је скупље од Alija.
ima, ja tako pazario., нема више free shipinga као некада.
Ne ulazim u detalje mnogo, i sam je dobio savet da se ne petlja sa Kinezima. Imao je isti aparat da naruci preko Amazona i ko mu je kriv.Могао је да упути жалбу после истека рока. За сваку пошиљку стоји рок испоруке.
То, што се он није обратио, то је његов проблем.
А какве везе имају Кинези са транспортом?Ne ulazim u detalje mnogo, i sam je dobio savet da se ne petlja sa Kinezima. Imao je isti aparat da naruci preko Amazona i ko mu je kriv.
Има 1% од некадашњег. Много продаваца не шаље за Србију. Или залепе огромну поштарину, или пише да не шаљу у Србију.ima, ja tako pazario.
Ствари (посебно ситније) су дупло јефтиније на Aлију, ја не купујем преко апликације већ преко сајта.Vise mi znaci komfor i sigurnost prilikom kupovine nego par evra gore/dole![]()
А која је то сигурност угрожена на Алиекспресу? Наведи ми неку, да и ја знам шта је могло да ми се деси за све ове године а није се десило?5 minuta koje izgubim na aplikaciji sa losim interfejsom me kostaju te razlike u ceni. Plus se nerviram jer je los interfejs i los user experience.
Da napomenem da kod Amazona najbolje funkcionise povracaj kesha kad vratis artikal - bukvalno ti vrate kesh za 60 minuta od kad popunis online formular (koji je, takodje, neverovatno jednsotavan i popunjava se za 15 sekundi).
Vise mi znaci komfor i sigurnost prilikom kupovine nego par evra gore/dole![]()
ne znam sta si trazio, ali ja sve sta sam trazio sam nalazio u tolikom broju da sam mogao da biram po pozitivnim ocenama proizvodjaca i utisaka kupaca.Има 1% од некадашњег. Много продаваца не шаље за Србију. Или залепе огромну поштарину, или пише да не шаљу у Србију.