Portugalci su Srbi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zemunski kej

Elita
Poruka
21.916
Zakacio sam 5 minuta da odgledam prof. Jovana Deretica u emisiji ~Goli zivot~ i prica profesor sve su to Srbi po Evropi. Covek je toliko uveren u to sto prica da je u stanju da ubedi i gledaoce. Interesantna mu je prica za Potugalce,stvarno cudan naziv za narod Luka u Galiji~Porto Galija . Uglavnom analogiju nalazi u jezickom izgovoru i jezickim nazivima. Meni je simpatican mada ne znam koliko tu ima istine. Mada su Makedonci na tim okvirima izmislili celu naciju.

Zakacio sam 5 minuta da odgledam prof. Jovana Deretica u emisiji ~Goli zivot~ i prica profesor sve su to Srbi po Evropi. Covek je toliko uveren u to sto prica da je u stanju da ubedi i gledaoce. Interesantna mu je prica za Potugalce,stvarno cudan naziv za narod Luka u Galiji~Porto Galija . Uglavnom analogiju nalazi u jezickom izgovoru i jezickim nazivima. Meni je simpatican mada ne znam koliko tu ima istine. Mada su Makedonci na tim okvirima izmislili celu naciju.

Gledao sam ga sat i pol.

Nasmijao se do suza glupostima. :rotf:

Јасно, Португалци јесу Срби.
Пре неколико недеља одгледам емисију са РТВ НС ,,Наши странци" и тамо неки Португалац, сада Новосађанин, студирао код нас, дипломирао, оженио се и има кћер Милицу.
Реално.

Uglavnom ono sto tvrdi je da su sve novije istorije falsifikati koje su narucivali politicari, svestenstvo, velikodostvednici. Ima ta prica oko Luzickih Srba koja stvarno izaziva sumnju,zasto se tako zovu ,otkud oni tamo.

О Лужичанима се зна. Све је описано у Порфирогенитовој "О управљању царством" у 32. глави. Неки Срби се преселише на Балкан, а неки осташе у "Бојки".

ako je on tebi simpatican i ako ne znas koliko tu ima istine onda si ti teska moroncina

Obnoviti carstvo Nina Belova sa Vavilonom kao glavnim gradom.

Od Baltika do Inda!!

smajlimr4704.gif

Film Turneja, Srbi nisu Sloveni...Sorabi sto je anticko ime za Srbe su dosli na nasu planetu sa nekog drugom mesta...
Види се да си одрасла на глупим пропагандним филмовима.

Такођети шириш националну и верску мржњу.

Јадно са твоје стране, не могу те сврстати у људска бића. :bljak:

On nije prava osoba od koje se može čuti nešto što je eventualno istinito. A pare uzima dovodeći ljude u zabludu...

- - - - - - - - - -

Film Turneja, Srbi nisu Sloveni...Sorabi sto je anticko ime za Srbe su dosli na nasu planetu sa nekog drugom mesta...

:dash:

Highlights: "Biblija je napisana prvo na srpskom pa je kasnije prevedena na hebrejski", "Mojsijeve tablice su bile na srpskom", "Evropa je nastala raspadom Velike Srbije", "Isus Hristos je propovedao na srpskom"... Stao mi je mozak pa ne mogu više da se setim, ove provale su bile na početku emisije, kasnije nisam uspeo da upamtim

ako je on tebi simpatican i ako ne znas koliko tu ima istine onda si ti teska moroncina

Legendo, što izvredja čoveka koji je samo rekao svoje mišljenje!?Svi pristojni ljudi prestali da posećuju ovaj pdf...

- - - - - - - - - -

Kad bi sve bilo istina onda bi svi morali da napravimo kolektivno samoubistvo
jer smo od silnog naroda postali goli koorac !

:zcepanje:

Pazi mozda i jesam moroncina. Ima zapisano da je grcki istoricar Herodot tvrdio da su Srbi najveci narod u svetu posle Indusa. Ali i on je moron kad je to napisao. To je bilo tadasnje vidjenje sveta.Geopolitika dolazi kasnije i stvaranje nacija tek krajem 18 i pocetkom 19 veka ali to je sasvim druga tema.

Види се да си одрасла на глупим пропагандним филмовима.

Такођети шириш националну и верску мржњу.

Јадно са твоје стране, не могу те сврстати у људска бића. :bljak:

Kada se postavi insert iz srpskog filma, koji je bio prikazivan javno u Srbiji, to je sirenje nacionalne i verske mrznje ???:dash:
Alo nema vise staljina, pao je berlinski zid, svako ima pravo na svoje misljenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back