peewee
Početnik
- Poruka
- 4
Steta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naoružane grupe uklanjaju granične oznake na kosovu
BEOGRAD/TIRANA - Naoružane grupe sa kosovske strane srpsko-makedonske granice danas su uklanjale kamene granične oznake postavljene nedavno prilikom demarkacije granične linije koju sprovode vlasti u Skoplju i Prištini.
Televizija "Top Čenel" (Top Chanel) iz Tirane je na svom veb sajtu objavila da granične oznake uklanjaju naoružane grupe ljudi na području sela Libište.
"Obeležavanje granice koje se trenutno sprovodi ostavilo je 3.000 hektara zemlje na makedonskoj teritoriji i da bi se tome usprotivili digli su se stanovnici sela iz pogranične zone", prenela je ta televizia.
"Oni su počeli da skidaju granične oznake koje je upravo postavila međudržavna komisija. Mnogi od seljana su naoružani i maskirani i kažu da se ne boje oružanog sukoba sa snagama bezbednosti", dodaje se u izveštaju.
"Neće ovde da postavljaju kamen. Nećemo dozvoliti. Ovo je naša teritorija", izjavila je jedna naoružana osoba iz sela Libišt.
"Kosovsko-makedonska granica nije ovde. Ovu teritoriju su nam oduzeli još 1958-me i vlada nije ništa uradila da bi je ponovo uzela. Ne slažemo se sa otcepljenjem dela naše teritorije. Granica je tamo dalje, ne ovde", rekao je žitelj pograničnog sela Vehbi Džemišti.
U Libištu i u drugim pograničnim selima naoružane osobe i noću čuvaju ovaj deo teritorije koji smatraju svojim, prenosi TV "Top Čenel".
koji ste vi divlji narad
ajoj kad mi to kaže 0e8ilqokoji menja vremensku zonu u sopstvenoj zemlji samo da ne bude kako je i američka (a prirodno se nalaze u istoj)
kaže onda mogu samo da se nasmejem
...a pogotovo da se nasmejem još više "0e8ilqu na kvadrat" koji onog "prvog" iz priče drži ponosno u avataru
![]()
ma najodvratniji narod na balkanu,kikiriki semenke
ko je sta njima uzeo...........koji bolesnici..........
samo da ti kazem da je ta TV kuca top chanel jedna od vodecih sto se vesti i sl. tice na nasim prostorima. imaju zaista odlicne novinare i sve ostalo. vest koji oni prenesu je "tacna", znaci nema izmisljanja i sl. nesto kao one kuce CNN, BBC...
ako to moze biti komplimenat za TV kucu:???::???:
a vidi ovog...na jednoj drugoj temi si meni pilio da su Hrvati najodvratniji narod...ajde bre odluči se koji je
ono mogu razumet (donekle) tvoju percepciju da po tebi ima odvratnih naroda...al po gradaciji samo jedan može biti najodvratniji![]()
kakve te vremenske zone spopale a i gospodin sa mog avatara..........![]()
:shock: ajme meni pa ti nisi upoznat sa likom i delom "čike" iz tvog avatara!?!?!
![]()
evo čitaj wentolu
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5543028&postcount=61
kakvu 0ileju imaš u avataru:shock: i još mu se diviš![]()
![]()
pa koljete se medjusobno mada bih ja naglasio da su hrvati najodvratniji narod,dok sheeptari i nisu narod.......neka vrsta trolova mozda..........mada sa takvima kao tiblizu ste.
![]()
pa ja nisam nista ni rekao za tv kucu
nego za onog vaseg brdju sto je istripovao da mu je neko nesto uzeo........al ste se osilili samo tako napred,ja vam predlazem da pokusate isto i u crnoj gori i pogotovu u grckoj.
ma razumem, ja kazem kuca je OK. ako ta kuca kaze da je neko nesto rekao, onda je tako. mozes joj verovati. neke izjavljuju svasta, ali sve iz proverenih anonimnih izvora
Portugal priznao Kosovo odlicno
Ko je sledeca?
:shock: ajme meni pa ti nisi upoznat sa likom i delom "čike" iz tvog avatara!?!?!
![]()
evo čitaj wentolu
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5543028&postcount=61
kakvu 0ileju imaš u avataru:shock: i još mu se diviš![]()
![]()
"Ubeđeni smo da se (odluka o proglašenju) nezavisnost Kosova više ne može vratiti unatrag", rekao je portugalski ministar.
Amado je kazao da će odluka portugalske vlade doprineti "jačanju povezanosti EU i NATO". Dodao je da došlo do "promene u geopolitičkom kontekstu", nakon gruzijsko-ruskog konflikta i odluke Moskve da prizna nezavisnost Južne Osetije i Abhazije.
"Priznajući legalnost svoje odluke Rusija je neposredno priznala i legalnost (odluke o) nezavisnosti Kosova", rekao je portugalski ministar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo boldovano posebno ovo zadnje ....
sta reci za portugal![]()