PORTRETI I STUDIJSKA FOTOGRAFIJA

...da ti ovde odgovorim... radjeno je sa canon 70-210mm i fujicolor 100... ilfordi cb su skupi i ne samo to nego ih nigde ne mozes naci... bar u somboru i novom sadu teshko mozes izbunariti... postoji jedan plug-in koji izmedju ostalog simulira izgled filma od kodaka, preko konice, fuji, ilford itd.

Znam za problem sa nabavkom ilforda . Ja sam nekada imao prilike da radim sa njim. Ali je utisak zrna na Ilfordu 400 neponovljiv. Za postizanje slicnih rezultata postoji Silver efex pro program...
Elem htedoh reci da kreativnost ne mozes unistiti losom tehnikom, niti je nadoknaditi dobrom ..:)
A ti je imas dovoljno. Mislim na kreativnost. :)

dscf8862.jpg

UVECAJ

Poslednja izmena od moderatora:
@Divlja, i ju zivota ti... sta ste vas dve radile O.o uplasi me... iskreno, zena sumljam da je ruzna ali ovde izgleda potpuno unakazno... na stranu to sto cudno izgleda, na prvoj ti se vidi da si isecala lik iz pozadine i sa leve i desne strane kod kose se vidi da nesto nije u redu... a na drugoj joj dve vertikalne i dve horizontalne linije izlaze iz glave... dobra stvar je to sto je pogled prikovan od starta na ochi ali... it's a bit scary...

Meni nije scary, meni je do yaya! Bas me cudi da je tebi scary. :lol:
Na prvoj sam pokusala burn alatkom da zatamnim njenu desnu stranu, samo da vidim kako izgleda, al' ne umem bolje, na levoj nisam nista radila.
Njoj cu da dam originale u boji, bas su nezni, sve je belo, ovde sam probala neku obradu iz casopisa za mene samo. :P
Okacila bih originale, al' mi boja nije autenticna kad smanjim fotku.

Poslednja izmena:
Ajd, veceras ili sutra, sad sam u guzvi. :P
Zeznute su za konverziju, posto je sve belicasto, a lice je najtamnije, pa regularnim putem ispadne sivo. Onda koristis red ili green filter koji posvetli kozu, ali posle mora da se zatamni levelsima. To pojaca sminku oko ociju, mada meni opet nije scary, al' si me istripovala za medalju sinoc. Ubicu te! :P

Back