PORTRETI I STUDIJSKA FOTOGRAFIJA

Devojka jest lepa, to se vidi, ali se slazem with creatrix, da si mogao bolje, mozda i jesi, videcemo kad stavis jos koju sliku, ovako kadrirano leva jagodica mnogo je istaknuta, meni je vrlo zanimljiv pokret prsta na usni.
Meni uvek neke gluposti vuku pogled kao sto su one vece porice (da ne kazem bubuljice :) ) naredjane od sredine cela do pocetka devojcine desne obrve u pravoj liniji.

U koloru mi smeta ovaj plavi privezak koji odvlači paznju od usana i kompletnu fotografiju fokusir u tu tačku tj. vuče je na dole. To je jedini razlog zbog koga bih ja ovu fotku stavio u CB. Inače je u koloru zaista lepa ali kad se iseče taj privezak onda gubi na kadru. Probaj ovako nadam se da se ne ljutiš što sam malo intervenisao. Samo sam grubo očistio nokat na fotki.

368062564e5a410faf6955217cc6c838b435f05.jpg

3680624903288c52b8a64923b2e6a36678deaad.jpg

Evo dva predloga kako bih ja to uradio

@Creatrix-blurovana?e to vec nisam primetio jedino ako ne mislish na blago zamucenje pozadine?To je jer je teleobjektiv u pitanju pa je mala dubinska oshtrina a ako mislish na lice pa njega jesam cistio od shuma pa oshtrio ali mislim da nije ni premekano ni preoshtro.Bar mi se chini.Hvala na komentarima aniway

par reci i od mene, od kada su izmislili boju wb se koristi da sakrije mane ili za neku tesku umestnost sto ovo nije, dakle color. Blur ne smeta , sada su moderni soft portreti posebno da se sakriju mane na kozi. E sad negativno, kadriranje mi se ne svidja, ne priznajem odsecene portrete osim ako nije osecena bar polovina da bi se izrazio detalj, ali to je moje licno shvatanje sto ne treba uzimati za ozbiljnu zamerku. A i plavi privezak malo smeta, tj kolorno se nigde ne uklapa. mozda bi bila dobra fora u wb-u ostaviti samo tu plavu boju da dreci.
nisam odavno ovoliko ispisao, pozz

Back