yota Aktivan član Poruka 1.806 23.06.2013. u 00:01 - PORODIČNI PRIJATELJ...... #76 perafitilj: Smatram da u jednom braku ne treba imati prijatelja u kući već samo prijateljicu, tek tada je brak potpuno uspeo. Kliknite za proširenje... hahahaha kako si ti bistar,kakvi bre prijatelji,a prijateljica moze hahaha
perafitilj: Smatram da u jednom braku ne treba imati prijatelja u kući već samo prijateljicu, tek tada je brak potpuno uspeo. Kliknite za proširenje... hahahaha kako si ti bistar,kakvi bre prijatelji,a prijateljica moze hahaha
bllondie Iskusan Banovan Poruka 6.267 23.06.2013. u 00:11 - PORODIČNI PRIJATELJ...... #77 perafitilj: Smatram da u jednom braku ne treba imati prijatelja u kući već samo prijateljicu, tek tada je brak potpuno uspeo. Kliknite za proširenje... E sad si sve rekao care i ono malo što sam te pohvalila sada povlačim
perafitilj: Smatram da u jednom braku ne treba imati prijatelja u kući već samo prijateljicu, tek tada je brak potpuno uspeo. Kliknite za proširenje... E sad si sve rekao care i ono malo što sam te pohvalila sada povlačim
perafitilj Buduća legenda Poruka 32.131 23.06.2013. u 07:31 - PORODIČNI PRIJATELJ...... #78 bllondie: E sad si sve rekao care i ono malo što sam te pohvalila sada povlačim Kliknite za proširenje... Zar ne vidiš da na tvoju vodu teram da tebi bude lepo,svašta od tebe.
bllondie: E sad si sve rekao care i ono malo što sam te pohvalila sada povlačim Kliknite za proširenje... Zar ne vidiš da na tvoju vodu teram da tebi bude lepo,svašta od tebe.
bllondie Iskusan Banovan Poruka 6.267 23.06.2013. u 11:40 - PORODIČNI PRIJATELJ...... #79 perafitilj: Zar ne vidiš da na tvoju vodu teram da tebi bude lepo,svašta od tebe. Kliknite za proširenje... što meni da bude lepo još će narod da pomisli svašta
perafitilj: Zar ne vidiš da na tvoju vodu teram da tebi bude lepo,svašta od tebe. Kliknite za proširenje... što meni da bude lepo još će narod da pomisli svašta
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 23.06.2013. u 13:51 - PORODIČNI PRIJATELJ...... #80 bllondie: što meni da bude lepo još će narod da pomisli svašta Kliknite za proširenje... Neće. Zna narod. Dobro ti rek'o Pera !
bllondie: što meni da bude lepo još će narod da pomisli svašta Kliknite za proširenje... Neće. Zna narod. Dobro ti rek'o Pera !
yota Aktivan član Poruka 1.806 23.06.2013. u 14:55 - PORODIČNI PRIJATELJ...... #81 sex se nekom uvrti u glavu,pa pravi problem,tamo gde ne treba,rasturi porodice,napravi haos,a umesto toga ima slobodnih i muskaraca i zena - - - - - - - - - - sex se nekom uvrti u glavu,pa pravi problem,tamo gde ne treba,rasturi porodice,napravi haos,a umesto toga ima slobodnih i muskaraca i zena
sex se nekom uvrti u glavu,pa pravi problem,tamo gde ne treba,rasturi porodice,napravi haos,a umesto toga ima slobodnih i muskaraca i zena - - - - - - - - - - sex se nekom uvrti u glavu,pa pravi problem,tamo gde ne treba,rasturi porodice,napravi haos,a umesto toga ima slobodnih i muskaraca i zena