- Poruka
- 52.074
Pa dobro Sabac i BG razlika je velika.
Mada generalno ima ljudi koji prave biznis od toga , izdaju po nekoliko stanova i onda od nakupljene kirije za nekoliko godina kupe jos jedan stan koji izdaju i tako se vremenom sire i imaju po 5,6 stanova.
Mada znas kako sve je to donekle i stvar izbora, imas one podstanare a i stanodavce koji ne zele nikakva neresena pitanja, vec oce sve ono crno na belo , dok recimo imas one kojima vise odgovara ta varijanta na crno (to su uglavnom ti "sitni" stanodavci) jer neka ih porez kosta i jednu mesecnu kiriju, opet njima to puno znaci i od cega ce da zive tih mesec dana.
Sto se mene licno tice ja uvek mislim da je bolje naci nekog "svog" kome bi izdao i sa kim ne bi trebalo da bude problema i zaobici posrednike, drzavu i ostalo.
Stanodavcima znači jer mogu da rade šta hoće. Tipa da te izbaci bez otkaznog roka ili poveća kiriju. Podstanarima opet odgovara jer mogu da ostave dugove i da im ništa ne možeš. Ovde kod mene je jedan tako izdavao poslovni prostor. I zakupci ostali dužni ogromne pare za struju. Naravno distribucija mu isključi struju. Kada je se žalio distribuciji rekli su mu da on nije prijavio da je izdao lokal,da su računi išli na njegovo ime pa je tako i dug njegov.