poremećaj ličnosti

• Začetnik teme Začetnik teme Plav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ova moja retko kad hoće da se mazi. Samo kada joj se spava. Inače bi non stop da se igra i jurca po kući.
Valjda je još mala, pa stalno hoće da jurca. Mada, sinoć mi se nešto raspilavila pa sam morao da je češkam. :)

Moji baka i deda su imali mačku kada sam ja bila mala. I ona je htela da se mazi samo kada se njoj hoće. Bez, obzira na to, svi smo je mnogo voleli. Spavala je pored kaljeve peći i živela 11 godina. Kada su morali da je uspavaju, deda je legao u krevet i 6 dana samo plakao. Mislili smo - ode i on za njom. Ali nije. Posle je moja baka imala drugu mačku sve do kraja života.

Ma moja ždere sve što uhvati. Posebna specijalnost su joj muve. UH, odvratno....
Ali u stanju je da je satima čeka i vreba, i na kraju je sigurno ulovi.
Provalio sam da je mačka rođeni predator. Stvorena je da lovi.

Betty:
Tjuti, a tek ovaj sto ubija muve pred kamerama ...:mrgreen:
E to je tek poremećaj ličnosti. Poremećen čovek skroooz. :shock:

PS: I nije poenta samo u tome što je ubio muvu, već u celokupnom njegovom ponašanju. Upao je u studio na pola emisije, kao kabadahija, počeo da urla (a emisija je do tada bila baš opuštena i pozitivna), kao iznervirali ga na HRT-u. Prosto je neverovatno da jedan direktor "Nacionalne televizije" sebi dopusti takvo ponašanje. Ajd u redu da se sve dogodilo na pijaci, ali u studiju...

shaddow:
E to je tek poremećaj ličnosti. Poremećen čovek skroooz. :shock:

PS: I nije poenta samo u tome što je ubio muvu, već u celokupnom njegovom ponašanju. Upao je u studio na pola emisije, kao kabadahija, počeo da urla (a emisija je do tada bila baš opuštena i pozitivna), kao iznervirali ga na HRT-u. Prosto je neverovatno da jedan direktor "Nacionalne televizije" sebi dopusti takvo ponašanje. Ajd u redu da se sve dogodilo na pijaci, ali u studiju...

:lol:
jao, ŠŠŠŠ, jesi ti živeo u Srbiji devedesetih? :lol: :lol: :lol:

Pretili iz SKUPŠTINE zarđalim kašikama neki mnogo opasniji od hm hm direktora bilo čega! Evo ja se lepo sećam da se jedan hvalio da mu je dugačak 23, 6 cm :D Lepo se sećam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back