Mačja posla! Pomazi macu! Mene pas udari šapom po obrazu u sred noći da bih mu dala pseći slatkiš jer je obavio nuždu na terasi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

shaddow:Ćuti bre sevilja. Ti mi govoriš o skretanju sa teme?
A kad si na mojoj temi o životnom problemu, počela sa se muvaš sa Julijanom?
A? To nije skretanje sa teme?![]()

Nekako ću pokušati da ti oprostim.... "dušo"..... Videćemo kako ćeš se pokazati u daljem životu i radu....
... "dušo"..... 
Tjuti, a tek ovaj sto ubija muve pred kamerama ...sevilja:Jel' Vi to o poremecaju licnosti vasih macaka??![]()

shaddow:Ma moja ždere sve što uhvati. Posebna specijalnost su joj muve. UH, odvratno....
Ali u stanju je da je satima čeka i vreba, i na kraju je sigurno ulovi.
Provalio sam da je mačka rođeni predator. Stvorena je da lovi.
jao,. šejdi, život je prema nama baš surov, šta sve moramo da gledamo, a? 
E to je tek poremećaj ličnosti. Poremećen čovek skroooz. :shock:Betty:Tjuti, a tek ovaj sto ubija muve pred kamerama ...![]()
shaddow:Ma ništa.....Nekako ću pokušati da ti oprostim.... "dušo"..... Videćemo kako ćeš se pokazati u daljem životu i radu....
... "dušo".....
![]()

Ajd videćemo..sevilja:Pa pile, nadam se da cu se pokazati!![]()

shaddow:E to je tek poremećaj ličnosti. Poremećen čovek skroooz. :shock:
PS: I nije poenta samo u tome što je ubio muvu, već u celokupnom njegovom ponašanju. Upao je u studio na pola emisije, kao kabadahija, počeo da urla (a emisija je do tada bila baš opuštena i pozitivna), kao iznervirali ga na HRT-u. Prosto je neverovatno da jedan direktor "Nacionalne televizije" sebi dopusti takvo ponašanje. Ajd u redu da se sve dogodilo na pijaci, ali u studiju...
A ti si baš to zapamtila.Betty:........Evo ja se lepo sećam da se jedan hvalio da mu je dugačak 23, 6 cmLepo se sećam!

Jesam.
Moramo da pitamo Betty. 

na O-RUK!