Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
(znala sam da šedou zna  )
 )

)
 )Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 )
 ) 
 Znači, što veći to bolje, a?Betty:
did you know....SIZE DOES MATTER !

shaddow:Ja i dalje tvrdim da je suština u inteligenciji, kreativnosti, maštovitosti...... naravno, bitna je i veličina, ali ne previše.
Znate ono: "Veliki, a tehničar."

Kako to misliš "ako"? Pa doguraćeš sigurno. Suština je u guranju.BLPD:.....ako doguram do 56....

Pa naravno. A što onda stalno forsiraš veličinu, a?!?!Betty:Sustina je u seksualnoj privlacnosti, to prvo, valjda?

shaddow:Kako to misliš "ako"? Pa doguraćeš sigurno. Suština je u guranju.

****š sex kada te zatrpaju pelene, sudovi, usisivači, portviši, nedeljni ručkovi, nezavršene studije, nerešeno stambeno pitanje, inflacija, finansijska zavisnost, ratovi, bombarovanja, muž švalerski tip, posle višak kilograma... ali, bilo pa prošloBetty:e ja nisam nikad znala, pa se nisam ni predomisljala.
Sustina je u seksualnoj privlacnosti, to prvo, valjda?

BLPD:****š sex kada te zatrpaju pelene, sudovi, usisivači, portviši, nedeljni ručkovi, nezavršene studije, nerešeno stambeno pitanje, inflacija, finansijska zavisnost, ratovi, bombarovanja, muž švalerski tip, posle višak kilograma... ali, bilo pa prošlo
suština je sada definitivno u nekom intelektualcu koji nosi naočare

e, zezasBetty:hmm...u nekom kao Bil Gejts?

shaddow:Pa naravno. A što onda stalno forsiraš veličinu, a?!?!

BLPD:Da li je neko primetio da mu je u septembru losije nego u ostalim mesecima? Ili je to samo meni?.
superBLPD:''To je moj nizak frustracioni prag, to bi bila socijalno neprihvatljiva reakcija i nesvrsishodna (acting out), to je posledica mog labavo integrisanog ega, nisam ja jedina ovde nezadovoljna''..