жежени
Iskusan
- Poruka
- 5.323
Вирус је само сорта обичног грипа. Цела ова гунгула је била беспотребна и бесмислена. Неко треба да нам надокнади штету коју је прозроковао овим мерама.Вирус полако излази из наше циркулације.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Вирус је само сорта обичног грипа. Цела ова гунгула је била беспотребна и бесмислена. Неко треба да нам надокнади штету коју је прозроковао овим мерама.Вирус полако излази из наше циркулације.
Могуће је.Вирус је само сорта обичног грипа. Цела ова гунгула је била беспотребна и бесмислена. Неко треба да нам надокнади штету коју је прозроковао овим мерама.
Vucic i SNS mozda....Вирус је само сорта обичног грипа. Цела ова гунгула је била беспотребна и бесмислена. Неко треба да нам надокнади штету коју је прозроковао овим мерама.
И још по неко, ајде погађај..Vucic i SNS mozda....![]()
Djilas,Solak i Bosko fasista.....И још по неко, ајде погађај..
Мислим да ћеми на крају ипак МИ да надокнадимо штету држави...Вирус је само сорта обичног грипа. Цела ова гунгула је била беспотребна и бесмислена. Неко треба да нам надокнади штету коју је прозроковао овим мерама.
И они су део те игре, али нису битни за ову ситуацију. Ти набројани су ту да слуђују оне који су неупућени.Djilas,Solak i Bosko fasista.....
Ако се не побунимо или не променимо систем.Мислим да ћеми на крају ипак МИ да надокнадимо штету држави...
И тако свуда на свијету...
ma nek se zaraze bice ih manjeNajmorbidnija politička prevara ikada je ovaj Vučićev poziv njegovim pristalicama da se raziđu ispred Skupštine, jer pandemija nije prošla. A upravo on, tako navodno zabrinut za njihovo zdravlje, ih je i doveo tu u životni rizik i upotrebljava ih kao topovsko meso u kampanji!
Ја сам за промену.Ако се не побунимо или не променимо систем.
Морају избори хитно да се одрже, док се не покаже да је привреда у кyрцу а буџет празан.
Сад само чека одобрење из центра ЕУ (Берлина). Има форе до почетка маја да држи строже мере, а онда да почетком маја прогласи победу над Короном, затим да остави пар дана луфта, и да настави протек изборних рокова.
Ако их не одржи крајем јуна, јул и август су увек мртви месеци за изборне активности, тако да би био преседан да их одржи у сред лета, а јесен му је већ касно, јер ће се показати неефикастност државе због рупа у буџету који је бушан као Швицарски сирац.
Мајсторе пребаци се на политику.Причао сам данас са једним клиничаром о корони и он ми каже следеће да ова ситуација није уопште толико страшна као што неки на конференцији показују.