Da li je svetom i ovom prelepom planetom zavladalo zlo?

Šta time htede da kažeš i odakle me poznaješ da me, bez imalo ljudskog stida, razvrstavaš među te krvoločne hijene koje svakodnevno ubijaju decu, anđele Božije? Slažem se da je klirikalistička vlast najcrnja i najkrvoločnija - Vatikan je, pozivajući se bogohulnički na Boga, pobio do sada najviše ljudi - više od 70.000.000, za vreme krstaških ratova i inkvizicije, po zlu ga u stopu prate krvoločne hijene, predvođeni luđacima iz USA i razvratnicima iz UK, sa Zapada, do sada su, samo posle 1945. godine, pobile više od 60.000.000 ljudi, a Hitler je tek na trećem estu sa 50.000.000 pobijenih ljudi. Zar se sve to ne može zazvati SVEZLO? Zar nije dužnost i obaveza svakog normalnog čoveka da se tome usprotivi i bori?
Pa zar nije sve to božija volja, po božijem dopuštenju?

Pa zar nije sve to božija volja, po božijem dopuštenju?
A ko je taj koji može da kaže šta je, a šta nije Božija volja? Ono što i kako to "tumače sveti oci", naočito kada ga malo više drmnu po boci, razum vređa, jer oni ne vide ni svoju smrdljivu zadnjicu iza leđa ... Ako Boga, Onog Platonovog i Aristotelovog - Istinskoga, ne osećaš u sebi, u onom najvrednijem, intuitivnom, u svojoj duši, nemoj Ga nigde drugde tražiti, jer Ga nigde drugde nećeš ni pronaći... Amin!

Ne vlada zlo, vlada vlast.
A vlast postane zla onog trenutka kad dobije preveliku moć.
A dobije preveliku moć kada narod, umesto da bude opozicija i kritičar vlasti, počne da se dodvorava i ulizuje vlasti.

Jedini način da vlast ne bude zla je da narod prestane da se ulizuje, već da počne da je uvek i za sve zestoko kritikuje i često menja.

Ako to nećete - onda ste saučesnici u zlu.

~ autorska tema ~

Noćas su, na pravdi Boga i sramotu ljudsku, ubijana nečija nevina deca ... Da li si srećan, čoveče bedni, što ta deca, ovoga puta, nisu tvoja ? Da li si svestan da će i tvoja deca da budu na redu, jer svetom, i ovom našom prelepom planetom, je zavladalo zlo, u svakom pogledu ?

Znate li, ne daj, Bože, da to ikada saznate, šta znači držati na rukama svoje raskomadano i umiruće dete ?

Ja znam, imao sam nesreću da doživim i tu zlu sudbinu, moj sin jedinac je u mojim rukama ispustio svoju nevinu dušicu u Ruke Gospodu ...

Nema većeg pakla, tuge i bola ...To se iz duše i srca istrgati ne može ...To što sam sam osetio, i imao nesreću da nekako preživim, ne bih želeo nikome da se dogodi ... To je i razlog da sve normalne ljude na kolenima zamolim da sve učinu da se to nikada više nikome ne dogodi ...

Podignimo svoj glas kako bi nas ovovremeno zlo čulo, kako bi pred dobrim ustuknulo i kako bi sva deca ovoga sveta mogla da stasaju i odrastu u prave, dobre i pametne ljude ...

Ne dozvolimo da nam Američki sodomiti nestanak presude ...😥

Pogledajte prilog 1530815
Od kad je Kain ubio rođenog brata Abela to se događa!Ubijanje i njegove nijanse!Uvjek postoji opravdanje i uvjek se traže novo a otac Laži je kreativan i neumoran!

A ko je taj koji može da kaže šta je, a šta nije Božija volja? Ono što i kako to "tumače sveti oci", naočito kada ga malo više drmnu po boci, razum vređa, jer oni ne vide ni svoju smrdljivu zadnjicu iza leđa ... Ako Boga, Onog Platonovog i Aristotelovog - Istinskoga, ne osećaš u sebi, u onom najvrednijem, intuitivnom, u svojoj duši, nemoj Ga nigde drugde tražiti, jer Ga nigde drugde nećeš ni pronaći... Amin!
Bog je dao čovjeku slobodu razlučivanja a to nam očito ne ide naj bolje :think:

Back